PingProperties verhuurt aan XB Facilities B.V.

16-12-2009

Met ingang van 1 januari 2010 heeft XB Facilities B.V. een huurovereenkomst gesloten voor circa 1785 m2 kantoorruimte en 38 parkeerplaatsen in het kantoorgebouw ‘Tyro House’ aan de Monitorweg 1 te Almere voor een periode van 8 jaar en 3 maanden.

 

XB Facilities handelt onder de naam Esprit XB en levert ICT en Telecommunicatiediensten aan zakelijke en not-for-profit ondernemingen in Nederland. Esprit XB is een onafhankelijke ICT en telecom dienstverlener en maakt gebruik alle vooraanstaande netwerkproviders.

 

Het kantoorgebouw ‘Tyro House’ gelegen aan de Monitorweg 1-27 te Almere is een kantoorobject dat onderdeel uitmaakt van PingProperties Office fund II. PingProperties is een investment management organisatie die middels een uniek netwerk van strategische investeringspartners grote kantoren-portefeuilles overneemt. PingProperties structureert investeringen middels fondsen en houdt het asset management in eigen handen.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten