PingProperties verhuurt kantoorruimte in Rotterdam en regio Zuid

01-12-2011

Afgelopen periode heeft PingProperties diverse verhuren tot stand gebracht binnen het PingProperties Office fund II in Rotterdam en regio Zuid:

 

Rotterdam
Er is een huurovereenkomst voor 161 m² afgesloten met een nieuwe huurder oogartsenpraktijk Aristicon voor kantoorruimte in gebouw Alexandrium te Rotterdam. De keuze voor het Alexandrium werd voornamelijk bepaald door de uitstekende locatie. Het kantoor is gelegen boven het winkelcentrum Alexandrium, het grootste winkelcentrum van Rotterdam. Zowel het NS Intercity treinstation als het metro- en busstation Rotterdam Alexander liggen op steenworp afstand. Tevens zorgen de snelwegen A16 en A20 ervoor dat Alexandrium uitstekend bereikbaar is. In het zelfde gebouw heeft Japing & Breeman, tandartsen voor orthodontie, zijn huurovereenkomst van 245 m² kantoorruimte verlengd voor een periode van 10 jaar.

 

Regio Zuid
In Breda huurt per 1 maart 2012 Stichting Bevolkingsonderzoek Zuid 307 m² kantoorruimte in gebouw De Bijster. Kantoorgebouw De Bijster is een prestigieus kantorenobject gelegen binnen het A1 kantorengebied van Breda. Bevolkingsonderzoek Zuid is één van de screeningsorganisaties in Nederland die het bevolkingsonderzoek borstkanker en baarmoederhalskanker uitvoert.

 

In Maastricht heeft The Selfservice Company haar bestaande huurovereenkomst van 694 m² kantoorruimte in het Maasdomein verlengd. The Selfservice Company beantwoordt online klantvragen voor bedrijven, zonder dat daar een medewerker aan te pas komt. Zij geeft advies over klantvriendelijke selfservicediensten en ontwikkelt en verzorgt deze diensten voor haar klanten. Centraal in Randwyck ligt het markante kantoorgebouw Maasdomein. Het gebouw bestaat uit twee kantoortorens, gekoppeld door een ruime entree met een fraaie inkomsthal.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten