PingProperties verhuurt kantoorruimte in twee gebouwen te Hoofddorp

18-01-2011

Per 1 januari 2011 heeft PingProperties PlusPoint I verhuurd aan Aegon Nederland. Het betreft een huurovereenkomst van circa 800 m² kantoorruimte aan de Jupiterstraat 82-120 te Hoofddorp.

Het complex PlusPoint is gelegen op de kantorenlocatie Beukenhorst West en omvat vier kantoorgebouwen en twee parkeergarages. Momenteel transformeert PingProperties het gebouw PlusPoint III, in samenwerking met de huurder The Vincent Hotel Group, tot een hotel met de formule Holiday Inn Express. De opening van het hotel staat gepland in het tweede kwartaal van 2011.
Per direct heeft ArboNed haar kantoor gevestigd in het gebouw de Triangle aan de Wegalaan 30-46, eveneens te Hoofddorp. Het gebouw is gelegen op kantorenlocatie Beukenhorst-Oost. Het betreft een huurovereenkomst van circa 500 m² kantoorruimte alsmede zes parkeerplaatsen.

De gebouwen PlusPoint en Triangle hebben beiden een uitstekende ligging ten opzichte van de snelwegen A4 en A5. Tevens zijn het Centraal Station van Hoofddorp en de luchthaven Schiphol per eigen en openbaar vervoer goed te bereiken.

 

Aegon Nederland is de Nederlandse werkmaatschappij van de beursgenoteerde Aegon N.V. Sinds 1983, toen AGO en Ennia fuseerden tot Aegon, heeft Aegon Nederland in de particuliere en zakelijke markt een toonaangevende positie opgebouwd met een breed assortiment aan diensten zoals pensioenen en verzekeringen.

 

ArboNed is een arbodienst die zich richt op het algehele welbevinden van werknemers en hoe zij een positieve bijdrage kunnen leveren aan het bedrijfsresultaat. Daarnaast adviseren zij over de arbeidsomstandigheden op de werkvloer en verrichten zij keuringen die voor het uitvoeren van een beroep bij wet verplicht zijn.

 

PingProperties heeft de verhuurovereenkomst met ArboNed zelf tot stand gebracht. Het betreft een verhuur vanuit het door PingProperties aangestuurde PingProperties Mix fund I.

 

Bij de totstandkoming van de huurovereenkomst met Aegon trad CB Richard Ellis op als adviseur van PingProperties. Het betreft een verhuur vanuit het door PingProperties aangestuurde PingProperties Office fund II.

Ga terug