PingProperties verhuurt Paasheuvelweg te Amsterdam aan IKEA B.V.

04-03-2010

Vanaf 1 maart 2010 is het landelijke hoofdkantoor van IKEA B.V. gevestigd aan de Paasheuvelweg 5 te Amsterdam. Er is een huurovereenkomst gesloten voor het gehele pand. Het gebouw is 2.800 m2 groot en telt 54 parkeerplaatsen. De overeenkomst is aangegaan voor een periode van 4 jaar.

 

IKEA B.V. heeft ondermeer gekozen voor het pand aan de Paasheuvelweg vanwege de perfecte ligging nabij de IKEA-vestiging in Amsterdam Zuidoost. Deze bevindt zich tegenover het gehuurde pand aan de andere zijde van de Gaasperdammerweg. Daarnaast is het gebouw recent voorzien van een nieuwe duurzame koeling en zijn de wanden, vloeren en plafonds vernieuwd.

 

IKEA is in 1943 opgericht. Sindsdien is de IKEA Groep uitgegroeid tot een toonaangevende winkelketen met 123.000 medewerkers in 25 landen met een jaaromzet van meer dan 21.5 miljard euro.

 

Het betreft een verhuur vanuit het door PingProperties aangestuurde PingProperties Mix fund I.

 

PingProperties is een investment management organisatie die zich richt op de topvolumes van de commerciële vastgoedmarkt voor kantoren en middels een uniek netwerk van strategische investeringspartners grote kantorenportefeuilles overneemt. PingProperties structureert investeringen middels fondsen en houdt het asset management in eigen handen.

Ga terug