PingProperties verhuurt Sarphati Plaza aan Language Partners

04-11-2010

Per 1 december 2010 zal Language Partners zich vestigen aan het Rhijnspoorplein 10-38 te Amsterdam. Het betreft een langjarige huurovereenkomst van circa 550 m² kantoorruimte.

 

Het zeer representatieve multi-tenant kantoorgebouw Sarphati Plaza is gelegen aan de centrumring van Amsterdam. Het kantoorgebouw ligt op een unieke locatie aan het water en bestaat uit 11 lagen van in totaal circa 4.500 m² kantoorruimte en circa 300 m² winkelruimte. Onder het kantoorgebouw bevindt zich een ruime parkeergarage van 2 bouwlagen. De bereikbaarheid met de auto van de rijkswegen A1, A2 en A10 is uitstekend.

 

Het betreft een verhuur vanuit het door PingProperties aangestuurde PingProperties Office fund II.

 

Language Partners is een echte dienstverlener, gespecialiseerd in B-to-B taaltrainingen. Hun zakelijke taallessen worden gegeven door een gedreven team van enthousiaste professionals. Met een uitgesproken doel: cursisten taaltrainingen geven zodat ze beter kunnen presteren.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten