PingProperties verhuurt Varsseveldseweg 113 te Doetinchem aan KARWEI

08-07-2010

KARWEI (Van Neerbos Bouwmarkten B.V.) heeft een huurovereenkomst gesloten van circa 2.410 m2 bedrijfsruimte aan de Varsseveldseweg 113 te Doetinchem voor een periode van 12 jaar.

 

Het betreft een verhuur vanuit het door PingProperties aangestuurde White Lane Investments II B.V. Het gebouw aan de Varsseveldseweg in Doetinchem is een van drie gebouwen in voornoemde B.V. De gebouwen zijn volledig verhuurd en voorzien van langjarige huurovereenkomsten. Het pand heeft een unieke ligging in een woonwijk met winkelbestemming en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

 

Van Neerbos Bouwmarkten B.V. is een franchisenemer van KARWEI en exploiteert op dit moment 36 KARWEI bouwmarkten in Nederland, waaronder KARWEI Doetinchem.

 

Het hoofdkantoor van Van Neerbos is gevestigd in Reeuwijk van waaruit de bouwmarkten worden voorzien van ondersteunende diensten. De organisatie heeft rond de 5.000 medewerkers in dienst en is volop in ontwikkeling, dit onder meer ten gevolge van expansie en het streven naar optimalisering van de interne organisatie.

 

KARWEI is als één van de drie grootste Nederlandse doe-het-zelf-bouwmarkten landelijk goed vertegenwoordigd. Het is de snelstgroeiende bouwmarktformule in Nederland. Het brede assortiment bevat zo’n 18.000 artikelen en dagelijks komen er duizenden klanten over de vloer.

 

PingProperties is een investment management organisatie die middels ultieme marktkennis en financial engineering kantorenfondsen structureert waarin een specifiek netwerk van (inter)nationale strategische investeringspartners deelneemt. De PingProperties fondsen kenmerken zich door bovengemiddelde rendementen, waarbij directe controle wordt gehouden op het fondsresultaat door het totale management (investment, fund en asset) in eigen handen te houden.

Ga terug