PingProperties verkoopt Het Rondeel te Houten aan Kühne Holding B.V.

05-04-2011

Per 31 maart jl. is Het Rondeel, gelegen aan de Hoofdveste 11 te Houten, verkocht aan bouwbedrijf Kühne. Zij zal het gebouw zelf gaan betrekken. Het Rondeel heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van circa 2.491 m² en 46 parkeerplaatsen.

 

Het betreft een verkoop vanuit het door PingProperties aangestuurde PingProperties Office fund II. Er is besloten Het Rondeel te verkopen omdat het gebouw deels bestaat uit bedrijfsruimte en zodoende niet meer binnen de strategie van het fonds past.

 

Bouwbedrijf Kühne is een aannemersbedrijf met een jarenlange ervaring in de woningbouw, utiliteitsbouw, interieurbouw en het onderhoud aan panden. Het bouwbedrijf was reeds gevestigd in Houten en heeft in Het Rondeel een nieuwe thuisbasis gevonden.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten