PingProperties verkoopt Paasheuvelweg 5 aan The Kimberley Group

20-12-2016

PingProperties heeft onlangs het kantoorgebouw aan de Paasheuvelweg 5 in Amsterdam verkocht aan The Kimberley Group.

 

Het pand, bestaande uit circa 2.800 m² kantoorruimte en 54 parkeerplaatsen, is gelegen in het gebied Amstel III en is volledig verhuurd aan IKEA Beheer B.V. die hier haar landelijke hoofdkantoor heeft gevestigd. IKEA is in 1943 opgericht. Sindsdien is de IKEA Groep uitgegroeid tot een toonaangevende winkelketen met 155.000 medewerkers in 43 landen met een jaaromzet van meer dan 31,9 miljard euro.

 

PingProperties heeft het gebouw langjarig in portefeuille gehouden. Gezien de huidige markt en de verlenging die vorig jaar tot stand is gekomen, was het juiste moment gekomen om het pand te verkopen.

 

PingProperties heeft deze transactie zelfstandig gerealiseerd. The Kimberley Group werd geadviseerd door DRS Makelaars.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten