PingProperties verkoopt Tango portefeuille

11-07-2018

PingProperties heeft onlangs haar Office Fund III (in de markt bekend als Tango portefeuille), verkocht aan een buitenlandse institutionele belegger.

 

De Tango Properties C.V. portefeuille bestaat uit 9 hoogwaardige kantoorgebouwen (totaal 60.000 m2) allen gelegen op sterke locaties van middelgrote steden, verspreid over Nederland (Maastricht, Eindhoven, Den Bosch, Arnhem en Zwolle). De grootste gebouwen in portefeuille zijn verhuurd aan VodafoneZiggo, Heijmans, Deloitte en AKD.

 

Duurzaam en langjarig verhuurd
PingProperties kocht de portefeuille in 2010 met als doelstelling gebruik te maken van het destijds aankomend herstel van de markt. Vanaf de acquisitie van het fonds heeft PingProperties zich ingezet voor het op- en uitbouwen van de relatie met bestaande huurders en verduurzaming van de gebouwen. Dit heeft geleid tot een sterke bezettingsgraad en relatief lange gemiddelde looptijd van de contracten (7 jaar). Voorts zijn er goede prestaties op het gebied van duurzaamheid behaald (energielabel B). Met deze inspanningen heeft PingProperties optimaal ingespeeld op deze exit.

 

PingProperties werd in deze transactie geadviseerd door Savills en DLA. De koper werd geadviseerd door Cushman & Wakefield en DFLS.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten