PingProperties verlengt 2 huurcontracten in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

25-11-2021

PingProperties heeft de huurcontracten van 2 gevestigde ondernemers langjarig verlengd. Het gaat om ca 1.100 m², dit betreft de Action en AMI Kappers. Deze verlengingen sluiten goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan winkelcentrum Carnisse Veste.

 

Action is sinds 2014 huurder in het winkelcentrum. De Action in Carnisse Veste is een goed lopend filiaal en een belangrijke trekker van het complex. AMI Kappers is sinds 2019 gevestigd in het winkelcentrum en heeft alle vertrouwen in de toekomst van Carnisse Veste.

 

PingProperties is verheugd met de recente ontwikkelingen. “Deze transacties laten zien dat er vertrouwen is bij ondernemers voor een vestiging in ons winkelcentrum”, zegt Sander Rovers, Head of Asset Management bij PingProperties.

 

Daily Convenience Center Carnisse Veste
Het complex (circa 15.300 m² winkelcentrum) bestaat uit 50 units verdeeld over 2 verdiepingen en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Alle units worden bevoorraad via 2 grote expeditiestraten, die toegankelijk zijn vanaf de Portlandse Baan. De parkeervoorziening (495 gratis parkeerplaatsen) bevindt zich op de begane grond van het gebouw. De huurders zijn voornamelijk gefocust op food en dagelijks benodigde non-food artikelen. Carnisse Veste wordt jaarlijks bezocht door maar liefst 3,9 miljoen mensen.

Ga terug