PingProperties verlengt en breidt huurcontract uit met supermarktketen ALDI aan het Eudokiaplein in Rotterdam

29-09-2018

PingProperties heeft onlangs de huurovereenkomst voor in totaal circa 700 m2 winkelruimte met supermarktketen ALDI langjarig verlengd en uitgebreid naar in totaal 1.000 m2 aan het Eudokiaplein in Rotterdam.

 

De ALDI supermarkt wordt momenteel uitgebreid en verbouwd. In verband met de verbouwing is het filiaal sinds 7 september gesloten. Tijdens de verbouwing is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Alle binnen- en buitenverlichting is LED en papier en folie worden 100% gerecycled.

 

Op woensdagochtend 24 oktober wordt om acht uur de vernieuwde ALDI-vestiging aan het Eudokiaplein feestelijk heropend. Het assortiment is verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij ALDI.

 

Een ruime winkel in nieuwe stijl!
De enthousiaste filiaalleider Anibal de Almeida: “Wij zijn als team bijzonder trots om in dit mooie vernieuwde filiaal te mogen werken. Iedereen gaat verrast worden. Alleen al door de lekkere verse broodjes! Met veel aandacht voor verse producten en een ruime winkel “nieuwe stijl” kunnen we de klant nog beter bedienen. Wij zijn in ieder geval klaar voor een mooie toekomst aan het Eudokiaplein. We heten iedereen van harte welkom.”

 

Foodtruck
Om klanten extra te verwennen, is er op de openingsdag een Foodtruck aanwezig. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van ALDI bereid die klanten gratis kunnen proeven.


Over Eudokiaplein

Het Eudokiaplein-voorzieningencomplex, gelegen in Rotterdam-Noord, heeft een totale oppervlakte van circa 10.479 m² met een moderne ondergrondse parkeergarage die in directe verbinding staat met het winkelcentrum middels een tapis roulant. Het winkelcentrum, dat per week door circa 55.000 bezoekers wordt bezocht, is gericht op de dagelijkse boodschappen met onder andere twee grote supermarktketens (Albert Heijn en Aldi). Het voorzieningencomplex gericht op zorg en welzijn zorgt voor extra binding met de omgeving. Zo is bijvoorbeeld Deelgemeente Noord er gevestigd en diverse maatschappelijke- en zorginstellingen (zoals Stichting Laurens, Centrum Jeugd Gezin, en Stichting NIDOS). Deze gebruikers hebben een sterke aantrekkingskracht en zijn complementair aan de omgeving en het complex. Eudokiaplein.nl

Ga terug

Nieuws

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer

24-07-2023

PingProperties sluit overeenkomst met Schiphol Commercial voor hoteluitbreiding ibis Styles Amsterdam Airport

PingProperties sluit een overeenkomst met Schiphol Commercial  om te komen tot een erfpachtuitgifte voor de uitbreiding van haar hotel ‘ibis Styles Amsterdam Airport’ (ISAA), aan de Piet Guilonardweg 3 te Schiphol Oost. Het betreft een erfpacht voor circa 4.000 m2 v.v.o. waarmee het hotel circa 127 extra hotelkamers kan toevoegen. Na realisatie omvat het hotel ongeveer 270 hotelkamers. De bouwvergunning ligt ter beoordeling bij de gemeente Haarlemmermeer. PingProperties verwacht de hoteluitbreiding medio 2025 op te leveren.

Lees meer
Alle nieuwsberichten