PingProperties verlengt hoofdkantoor Dunea in Zoetermeer

22-12-2021

PingProperties heeft overeenstemming bereikt over de verlenging van de huurovereenkomst voor het hoofdkantoor van het drinkwaterbedrijf Dunea. Met deze verlenging committeert Dunea zich opnieuw langjarig aan het gebouw.

 

PingProperties heeft het hoofdkantoor van drinkwaterbedrijf Dunea aan het Plein van de Verenigde Naties 11-16 in Zoetermeer sinds 2019 in portefeuille. Het karakteristieke half maanvormige gebouw, ontworpen door architectenbureau Graziosi Progetti, heeft een VVO van 8.519 m2. Het hoofdkantoor is gelegen op een goede locatie, direct naast het station en de A12 en heeft een uitstekende parkeernorm.

 

In 2013 is het gebouw volledig gestript en voorzien van nieuwe gevels wat heeft geresulteerd in energielabel A. PingProperties start in 2022 met de verdere verduurzaming, er worden circa 168 zonnepanelen op het dak geplaatst en alle verlichting in het gebouw vervangen voor duurzame LED verlichting. Daarnaast zal de achter entree gemoderniseerd worden.

 

 

Dunea produceert en levert aan circa 1,4 miljoen klanten lekker en betrouwbaar drinkwater in het westelijke deel van Zuid-Holland. Al ruim 140 jaar beheert en beschermt Dunea de duinen en natuur tussen Monster en Katwijk waar haar drinkwater vandaan komt. Schoon drinkwater, rust en ruimte in de Randstad vormen de basis voor een goed leven. Dunea is daarom altijd op zoek naar (nieuwe) oplossingen en mogelijkheden voor drinkwater en natuur.

Ga terug