PingProperties verlengt huur met Canon Nederland te ‘s-Hertogenbosch

23-08-2013

PingProperties en Canon Nederland hebben de huurovereenkomst met betrekking tot de Brabantlaan 2, gelegen in het Pettelaarpark te ’s-Hertogenbosch, langjarig verlengd. Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt circa 10.350 m² met circa 475 parkeerplaatsen (vanaf medio 2013) en is volledig verhuurd aan Canon Nederland.

 

Het in 2005 geheel gerenoveerde kantoorcomplex van Canon Nederland heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau en ligt op een uitstekende zichtlocatie aan de snelweg A2. Pettelaarpark is al vele jaren een van de meest prominente en succesvolle snelweglocaties van Nederland.

 

Canon gaat zelf investeren in het gebouw om het klaar te maken voor het ‘nieuwe werken’. Dit houdt in dat kantoorruimtes grotendeels worden ingericht als ‘open’ werkplekken, waardoor de efficiëntie wordt verbeterd en uiteindelijk tenminste 100 werknemers extra in het gebouw kunnen worden gehuisvest. PingProperties zal in 2013 een nieuw parkeerdek toevoegen, waardoor de parkeernorm uitstekend zal zijn (1:21).

 

Canon is wereldwijd een toonaangevend leverancier van imaging solutions voor consumenten en zakelijke gebruikers. In 2009 maakte Canon Inc. de overname bekend van Océ, waarna in oktober 2012 de juridische integratie plaatsvond tussen Canon Nederland N.V. en Océ-Nederland B.V. Het hoofdkantoor van de Canon Nederland organisatie werd gevestigd aan de Brabantlaan 2 te ’s-Hertogenbosch, in het gebouw waar (sinds de bouw in 1988) Océ-Nederland was gevestigd. In 2007 heeft PingProperties het complex via een sale-and-lease-back transactie verworven van Océ-Nederland. Canon Nederland N.V. in ‘s-Hertogenbosch verzorgt de verkoop-, marketing- en serviceactiviteiten van Canon voor de Nederlandse markt. In Nederland telt de Canon organisatie ruim 1600 medewerkers.

Ga terug