PingProperties verlengt huurcontract hoofdkantoor Heijmans

21-06-2017

PingProperties heeft namens haar Office Fund III overeenstemming bereikt met Heijmans over een langjarige huurverlenging van het kantoorgebouw aan de Graafsebaan 65 in Rosmalen bestaande uit circa 10.200 m² en 240 parkeerplaatsen.

 

Sinds haar oprichting in 1923 is Heijmans gevestigd in Rosmalen en kent daarmee een sterke binding met de directe omgeving. Het gebouw aan de Graafsebaan 65 is in 2004 door Heijmans gebouwd en sindsdien door hen in gebruik als hoofdkantoor. In 2010 verwierf PingProperties voor één van haar investeringsfondsen het eigendom van het gebouw dat onderdeel uitmaakt van een kantoorportefeuille van ca 60.000 m². In het verleden is geïnvesteerd in verduurzaming van het gebouw, waarmee met een energielabel A wordt voldaan aan de moderne duurzaamheidsstandaarden voor kantoorruimte.

 

Over Heijmans
Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden wonen, werken en verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren ze toegevoegde waarde voor klanten. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten