PingProperties verlengt huurcontract hoofdkantoor Heijmans

21-06-2017

PingProperties heeft namens haar Office Fund III overeenstemming bereikt met Heijmans over een langjarige huurverlenging van het kantoorgebouw aan de Graafsebaan 65 in Rosmalen bestaande uit circa 10.200 m² en 240 parkeerplaatsen.

 

Sinds haar oprichting in 1923 is Heijmans gevestigd in Rosmalen en kent daarmee een sterke binding met de directe omgeving. Het gebouw aan de Graafsebaan 65 is in 2004 door Heijmans gebouwd en sindsdien door hen in gebruik als hoofdkantoor. In 2010 verwierf PingProperties voor één van haar investeringsfondsen het eigendom van het gebouw dat onderdeel uitmaakt van een kantoorportefeuille van ca 60.000 m². In het verleden is geïnvesteerd in verduurzaming van het gebouw, waarmee met een energielabel A wordt voldaan aan de moderne duurzaamheidsstandaarden voor kantoorruimte.

 

Over Heijmans
Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, woningbouw, utiliteit en infra combineert in de werkgebieden wonen, werken en verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren ze toegevoegde waarde voor klanten. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen.

Ga terug