PingProperties verlengt huurovereenkomst met Deloitte en AKD

27-03-2012

PingProperties heeft de huurovereenkomst met huurders Deloitte en AKD langjarig verlengd. Deloitte huurt 7.659 m² kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen en AKD 3.281 m² kantoorruimte en 30 parkeerplaatsen aan Flight Forum 1 te Eindhoven.

 

Onderdeel van de overeenkomst is het verduurzamen van het gebouw en het creëren van meer open werkruimtes. Hierdoor kan het vloeroppervlak efficiënter worden benut en kunnen meer werknemers in dit gebouw worden gehuisvest. De keuze voor het verduurzamen van bestaande bouw past uitstekend binnen de duurzaamheidsdoelstellingen van zowel huurders als eigenaar.

 

Het opvallende driehoekige kantoorgebouw aan Flight Forum 1 is ontworpen door Toon van Aken Architectuur en is in 2003 opgeleverd. Het bestaat uit 10 verdiepingen en een parkeerkelder. Flight Forum is een hoogwaardig business park en is strategisch gelegen bij de A2 en Eindhoven Airport.

 

Deloitte biedt dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, consulting, risk management en financiële advisering in meerdere sectoren en heeft een wereldwijd netwerk van kantoren in meer dan 150 landen.

 

AKD behoort tot de vijf grootste juridische dienstverleners van Nederland, met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Breda, Eindhoven en Brussel waar in totaal ruim 200 advocaten en notarissen werken.

 

Het betreft een verhuur vanuit het door PingProperties aangestuurde PingProperties Office fund III.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten