PingProperties verlengt huurovereenkomst met Douglas en Intertoys voor Stadshart Zoetermeer

03-07-2023

PingProperties heeft voor winkelcentrum Stadshart Zoetermeer de huurovereenkomsten met zowel Douglas als Intertoys verlengd. Douglas huurt hier sinds 2001 circa. 700 m² winkelruimte, gelegen aan de buitenstrip van Stadshart Oost. Intertoys heeft circa 600 m² winkelruimte in het overdekte winkeldeel en is hier eveneens langjarig gevestigd. Met deze huuroverkomsten verbinden beide retailers zich langjarig aan het winkelcentrum en spreken zij hun vertrouwen uit in de convenience strategie van PingProperties.

 

Over Douglas
Douglas is het meest toonaangevende premium beautyplatform in Europa. Met meer dan 2.400 filialen en websites voor online verkopen in 21 landen is Douglas een van de grootste filiaalbedrijven op de Europese cosmeticamarkt. In Nederland heeft Douglas circa 100 winkels. Huurder Douglas is geadviseerd door Retail Property Management (RPM Retail).

 

Over Intertoys
Intertoys is met meer dan 220 winkels en een webshop de grootste keten van speelgoedspeciaalzaken in Nederland, die iedereen aanzet tot spelen. Go Play! Met een onderscheidend assortiment voor jong en oud, een toekomstbestendig hybride omnichannel businessmodel en meer dan 1.300 speelgoedspecialisten is Intertoys dé specialist en marktleider in de categorie speelgoed.

 

Strategie PingProperties convenience retail
PingProperties investeert in convenience retail in stadsdeelcentra. En gelooft in een strategie met een sterke huurdersmix gericht op een constante uitwisseling van mensen, goederen en diensten. Het concentreren van een completer aanbod voor dagelijkse aankopen en het toevoegen van sterke ketenbedrijven gefocust op aanvullend aanbod, local heroes en maatschappelijke voorzieningen, zal leiden tot een betere prestatie van een winkelcentrum. Maarten Matze, CIO van PingProperties: “Onze organisatie voorziet met deze strategie een enorme groeipotentie voor Stadshart Oost in Zoetermeer”.

Ga terug

Nieuws

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer

24-07-2023

PingProperties sluit overeenkomst met Schiphol Commercial voor hoteluitbreiding ibis Styles Amsterdam Airport

PingProperties sluit een overeenkomst met Schiphol Commercial  om te komen tot een erfpachtuitgifte voor de uitbreiding van haar hotel ‘ibis Styles Amsterdam Airport’ (ISAA), aan de Piet Guilonardweg 3 te Schiphol Oost. Het betreft een erfpacht voor circa 4.000 m2 v.v.o. waarmee het hotel circa 127 extra hotelkamers kan toevoegen. Na realisatie omvat het hotel ongeveer 270 hotelkamers. De bouwvergunning ligt ter beoordeling bij de gemeente Haarlemmermeer. PingProperties verwacht de hoteluitbreiding medio 2025 op te leveren.

Lees meer
Alle nieuwsberichten