PingProperties verlengt huurovereenkomst met Intertoys in winkelcentrum Passage te Schiedam

25-04-2023

PingProperties heeft het huurcontract van Intertoys langjarig verlengd, het gaat om ca 325 m² winkelruimte. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan de Passage in Schiedam.

 

Intertoys is sinds 2019 huurder in het winkelcentrum. De Intertoys in de Passage is een goed lopend filiaal en heeft alle vertrouwen in de toekomst van het winkelcentrum en de stad Schiedam. Ze zien potentie in de stedelijke vernieuwing van Schiedam.

 

Verduurzaming
PingProperties en Intertoys zetten gezamenlijk verdere stappen in de verduurzaming van de winkelunit. Zo wordt alle verlichting vervangen door duurzame LED verlichting.

 

Over Intertoys
De organisatie Intertoys is, met meer dan 220 vestigingen, de grootste keten van speelgoedwinkels in Nederland. De winkels kenmerken zich door een uniforme uitstraling, overzichtelijk op speelwereld ingedeeld. In de winkels is ruimte voor aparte afdelingen games, elektronica en kleine kadootjes. Intertoys kent meerdere winkeltypes.

 

Daily Convenience Center Passage
Winkelcentrum Passage is prachtig gelegen in het historische centrum van Schiedam en is het grootste en oudste overdekte winkelcentrum van deze stad. In het winkelcentrum zijn ca. 68 winkels gevestigd verdeeld over een begane grond en drie etages. Het heeft een oppervlakte van ca. 18.300 m² VVO. Tevens beschikt het complex over een vijflaagse parkeergarage met 280 parkeerplaatsen. Wekelijks trekt Passage Schiedam 62.700 bezoekers met Hema, Action, Bristol, H&M en Nelson als top-5 huurders.

Ga terug