PingProperties verlengt huurovereenkomst met Nelson Schoenen in het winkelcentrum Passage Schiedam

19-10-2021

PingProperties heeft overeenstemming bereikt met Nelson Schoenen over een langjarige verlenging van de huurovereenkomst in het winkelcentrum Passage, gelegen in het centrum van Schiedam. Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt 366 m² bedrijfsruimte. Nelson Schoenen is hierin samen met het A-merk Ecco gevestigd.
Nelson Schoenen spreekt met de langjarige verlenging van de huurovereenkomst zijn vertrouwen uit in de toekomst van het winkelcentrum. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan winkelcentrum Passage.

 

Over Nelson Schoenen
Opgericht in 1949 en nog altijd een vooruitstrevend en ambitieus familiebedrijf met een breed assortiment aan dames, heren-, en kinderschoenen. Met ruim 100 Nelson winkels en succesvolle online verkoop is Nelson Schoenen één van de grootste schoenretailers van Nederland.

 

Winkelcentrum Passage Schiedam
De Passage is prachtig gelegen in het historische centrum van Schiedam en is het grootste en oudste overdekte winkelcentrum van deze stad. In het winkelcentrum zijn ca. 68 winkels gevestigd verdeeld over een begane grond en drie etages. Het heeft een oppervlakte van ca. 18.300 m² VVO. Tevens beschikt het complex over een vijflaagse parkeergarage met 280 parkeerplaatsen.

Ga terug