PingProperties verlengt huurovereenkomst met Nelson Schoenen in het winkelcentrum Passage Schiedam

19-10-2021

PingProperties heeft overeenstemming bereikt met Nelson Schoenen over een langjarige verlenging van de huurovereenkomst in het winkelcentrum Passage, gelegen in het centrum van Schiedam. Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt 366 m² bedrijfsruimte. Nelson Schoenen is hierin samen met het A-merk Ecco gevestigd.
Nelson Schoenen spreekt met de langjarige verlenging van de huurovereenkomst zijn vertrouwen uit in de toekomst van het winkelcentrum. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan winkelcentrum Passage.

 

Over Nelson Schoenen
Opgericht in 1949 en nog altijd een vooruitstrevend en ambitieus familiebedrijf met een breed assortiment aan dames, heren-, en kinderschoenen. Met ruim 100 Nelson winkels en succesvolle online verkoop is Nelson Schoenen één van de grootste schoenretailers van Nederland.

 

Winkelcentrum Passage Schiedam
De Passage is prachtig gelegen in het historische centrum van Schiedam en is het grootste en oudste overdekte winkelcentrum van deze stad. In het winkelcentrum zijn ca. 68 winkels gevestigd verdeeld over een begane grond en drie etages. Het heeft een oppervlakte van ca. 18.300 m² VVO. Tevens beschikt het complex over een vijflaagse parkeergarage met 280 parkeerplaatsen.

Ga terug

Nieuws

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer

24-07-2023

PingProperties sluit overeenkomst met Schiphol Commercial voor hoteluitbreiding ibis Styles Amsterdam Airport

PingProperties sluit een overeenkomst met Schiphol Commercial  om te komen tot een erfpachtuitgifte voor de uitbreiding van haar hotel ‘ibis Styles Amsterdam Airport’ (ISAA), aan de Piet Guilonardweg 3 te Schiphol Oost. Het betreft een erfpacht voor circa 4.000 m2 v.v.o. waarmee het hotel circa 127 extra hotelkamers kan toevoegen. Na realisatie omvat het hotel ongeveer 270 hotelkamers. De bouwvergunning ligt ter beoordeling bij de gemeente Haarlemmermeer. PingProperties verwacht de hoteluitbreiding medio 2025 op te leveren.

Lees meer
Alle nieuwsberichten