PingProperties verlengt huurovereenkomst met PharmaPartners

13-03-2023

PingProperties heeft de huurovereenkomst met PharmaPartners in het gebouw ‘America Tower’, gelegen aan het Wilhelminakanaal Zuid 110 in Oosterhout verlengd. Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt 2.239 m² kantoorruimte met 69 parkeerplaatsen. PharmaPartners is al sinds 2010 huurder van de America Tower.

 

Over America Tower
America Tower is een markant kantoorgebouw gelegen in Oosterhout. Het gebouw ligt prachtig aan het water en is uitstekend bereikbaar door de gunstige ligging direct aan de snelweg A27. Het gebouw is in eigendom van Corporate Office Fund VI C.V. en heeft veruit de beste features in de omgeving op het gebied van duurzaamheid, parkeerplaatsen en techniek. Tevens heeft America Tower gedeelde voorzieningen zoals een bedrijfsrestaurant en een receptie.

 

Dhr. Piet Hein Knoop, Managing Director van PharmaPartners: ‘Kwaliteit van het pand en de locatie zijn voor ons belangrijke overwegingen om samen langer door te gaan!’.

 

Over PharmaPartners
PharmaPartners biedt samenwerkende zorgverleners en patiënten al veertig jaar geïntegreerde zorgsystemen die toegang geven tot betrouwbare, actuele en complete (patiënten)informatie. PharmaPartners verbindt voor verbetering en realiseert, samen met klanten en partners, de beste eerstelijnszorg door het inzetten van onmisbare ICT toepassingen. Dit doet PharmaPartners in de verbinding van zorgprofessionals rondom de patiënt. PharmaPartners legt de focus op gezondheidswinst met geïntegreerde patiëntgerichte 24-uurszorg. PharmaPartners is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS bestaat uit gespecialiseerde ICT-bedrijven met een focus op een specifieke expertise of marktsector: vertical market software.

Ga terug