PingProperties verlengt huurovereenkomst met PharmaPartners

13-03-2023

PingProperties heeft de huurovereenkomst met PharmaPartners in het gebouw ‘America Tower’, gelegen aan het Wilhelminakanaal Zuid 110 in Oosterhout verlengd. Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt 2.239 m² kantoorruimte met 69 parkeerplaatsen. PharmaPartners is al sinds 2010 huurder van de America Tower.

 

Over America Tower
America Tower is een markant kantoorgebouw gelegen in Oosterhout. Het gebouw ligt prachtig aan het water en is uitstekend bereikbaar door de gunstige ligging direct aan de snelweg A27. Het gebouw is in eigendom van Corporate Office Fund VI C.V. en heeft veruit de beste features in de omgeving op het gebied van duurzaamheid, parkeerplaatsen en techniek. Tevens heeft America Tower gedeelde voorzieningen zoals een bedrijfsrestaurant en een receptie.

 

Dhr. Piet Hein Knoop, Managing Director van PharmaPartners: ‘Kwaliteit van het pand en de locatie zijn voor ons belangrijke overwegingen om samen langer door te gaan!’.

 

Over PharmaPartners
PharmaPartners biedt samenwerkende zorgverleners en patiënten al veertig jaar geïntegreerde zorgsystemen die toegang geven tot betrouwbare, actuele en complete (patiënten)informatie. PharmaPartners verbindt voor verbetering en realiseert, samen met klanten en partners, de beste eerstelijnszorg door het inzetten van onmisbare ICT toepassingen. Dit doet PharmaPartners in de verbinding van zorgprofessionals rondom de patiënt. PharmaPartners legt de focus op gezondheidswinst met geïntegreerde patiëntgerichte 24-uurszorg. PharmaPartners is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS bestaat uit gespecialiseerde ICT-bedrijven met een focus op een specifieke expertise of marktsector: vertical market software.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten