PingProperties verlengt huurovereenkomst met PharmaPartners

23-12-2020

 

PingProperties heeft overeenstemming bereikt met PharmaPartners over een verlenging van de huurovereenkomst in het gebouw ‘America Tower’, gelegen aan het Wilhelminakanaal Zuid 110 in Oosterhout. Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt 2.239 m² kantoorruimte met 69 parkeerplaatsen.

 

PharmaPartners is al sinds 2010 huurder van de America Tower. Ondanks de huidige onzekere tijd is de verlenging toch gerealiseerd. Voor PharmaPartners zijn de strategische locatie en de goede technische staat van het gebouw doorslaggevend geweest in haar keuze. Een groot deel van de medewerkers van PharmaPartners woont namelijk in de directe omgeving. De America Tower voldoet verder volledig aan de technische vereisten ten aanzien van COVID-19, waardoor medewerkers van PharmaPartners veilig in het gebouw kunnen werken.

 

Dhr. Piet Hein Knoop, Managing Director van PharmaPartners: ‘Kwaliteit van pand en locatie, met de zekerheid van een veilige werkplek. Dit zijn voor ons belangrijke overwegingen om samen langer door te gaan, ook al werken we nu al weer enige maanden voor 90% vanuit huis. We kijken er naar uit om allemaal weer naar ons mooie kantoor te kunnen gaan!’.

 

Over America Tower
America Tower is een markant gebouw gelegen in Oosterhout. Het gebouw ligt prachtig aan het water en is uitstekend bereikbaar door de gunstige ligging direct aan de snelweg A27. Het gebouw is in eigendom van PingProperties Corporate Office Fund VI C.V. en heeft veruit de beste features in de omgeving op het gebied van duurzaamheid, parkeerplaatsen en techniek. Tevens heeft America Tower gedeelde voorzieningen zoals een bedrijfsrestaurant en een receptie. Het duurzame gebouw (energielabel A) voldoet uitstekend aan de regelgeving omtrent COVID-19.

 

Over PharmaPartners
PharmaPartners biedt samenwerkende zorgverleners en patiënten al veertig jaar geïntegreerde zorgsystemen die toegang geven tot betrouwbare, actuele en complete (patiënten)informatie. PharmaPartners verbindt voor verbetering en realiseert, samen met klanten en partners, de beste eerstelijnszorg door het inzetten van onmisbare ICT toepassingen, in de verbinding van zorgprofessionals rondom de patiënt. PharmaPartners legt de focus op gezondheidswinst met geïntegreerde patiëntgerichte 24-uurszorg. PharmaPartners is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS bestaat uit gespecialiseerde ICT-bedrijven met een focus op een specifieke expertise of marktsector: vertical market software.

Ga terug