PingProperties verlengt huurovereenkomst St. Nidos voor Eudokiaplein

23-03-2021

PingProperties heeft overeenstemming bereikt met Stichting Nidos over de verlenging van de huurovereenkomst op Eudokiaplein in Rotterdam Noord. Door deze verlenging zal Stichting Nidos onderdeel blijven uitmaken van het gezondheidscentrum Eudokiaplein, waar de stichting al 15 jaar onderdeel van uitmaakt. Voor Stichting Nidos is de strategische locatie en goede bereikbaarheid van het complex een groot voordeel, het ligt namelijk midden in de wijk en dichtbij het station Rotterdam-Centraal. Verder sluit Stichting Nidos perfect aan bij de identiteit en filosofie van het gezondheidscentrum omdat het maatschappelijke waarde toevoegt aan het centrum en de wijk.

 

Over het gezondheidscentrum Eudokiaplein
Gezondheidscentrum Eudokiaplein maakt deel uit van het werk- en winkelcentrum Eudokiaplein en is centraal gelegen in een opkomende, hippe wijk waar veel woningen voor starters en jonge gezinnen aan worden toegevoegd de komende jaren. Momenteel bestaat het gezondheidscentrum uit een kantorendeel waar diverse maatschappelijke instellingen zijn gevestigd, gericht op zorg en welzijn. Door de mix van huurders (waaronder een huisartsenpraktijk, Centrum voor Jeugd en Gezin, Stichting Sarya, Stichting Nidos, Stichting BforYou, TULP Educatie, Stichting ASVZ) én de aanwezigheid van het gemeente kantoor van Rotterdam, vervult het complex een belangrijke zorgfunctie in de wijk. PingProperties is bezig met het verder uitbreiden van deze zorgfunctie door het verlengen van huurovereenkomsten met huidige huurders en het contracteren van nieuwe bedrijven gericht op zorg en welzijn. https://eudokiaplein.nl/gezondheidscentrum/

 

Over Stichting Nidos
Stichting Nidos is een landelijk werkende voogdij-instelling, specifiek voor alleenstaande, minderjarige vluchtelingen en asielzoekers. Nidos zorgt ervoor dat deze jongeren een voogd benoemd krijgen. Daarnaast regelt Nidos ook de opvang voor een deel van de jongeren. Verder voert Nidos de kinderbeschermingsmaatregel Ondertoezichtstelling (OTS) uit wanneer het gaat om jongeren uit vluchtelingengezinnen. https://www.nidos.nl/

 

Ga terug

Nieuws

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer

24-07-2023

PingProperties sluit overeenkomst met Schiphol Commercial voor hoteluitbreiding ibis Styles Amsterdam Airport

PingProperties sluit een overeenkomst met Schiphol Commercial  om te komen tot een erfpachtuitgifte voor de uitbreiding van haar hotel ‘ibis Styles Amsterdam Airport’ (ISAA), aan de Piet Guilonardweg 3 te Schiphol Oost. Het betreft een erfpacht voor circa 4.000 m2 v.v.o. waarmee het hotel circa 127 extra hotelkamers kan toevoegen. Na realisatie omvat het hotel ongeveer 270 hotelkamers. De bouwvergunning ligt ter beoordeling bij de gemeente Haarlemmermeer. PingProperties verwacht de hoteluitbreiding medio 2025 op te leveren.

Lees meer
Alle nieuwsberichten