PingProperties verwelkomt Bagels en Beans in Winkelcentrum Eudokiaplein

14-09-2017

Maandag 18 september opent PingProperties’ nieuwe huurder Bagels en Beans haar deuren in Winkelcentrum Eudokiaplein te Rotterdam.

 

Reeds in juni dit jaar sloot PingProperties een langjarige huurovereenkomst met de Nederlandse keten van horecazaken Bagels & Beans voor 130 m2winkelruimte. De ruimte is in de afgelopen maanden verbouwd en gaat 18 september officieel open.

 

Over Bagels & Beans
Bagels & Beans is een Nederlandse keten van horecazaken die werd opgericht in 1996. Bagels & Beans richt zich specifiek op de -voorheen vooral in de Verenigde Staten- populaire broodsoort bagel. Anno 2017 heeft Bagels & Beans 72 filialen in Nederland. Alle vestigingen worden gerund door franchisenemers.

 

Bagels & Beans haalt koffie uit de plantage van de familie Janson in Panama. Deze kleinschalige familieplantage teelt de koffiebonen, die handmatig worden geplukt, op organische wijze en heeft veel oog voor het welzijn van koffieboeren en hun gezinnen. Op het gebied van koffie ondersteunt het de organisatie Coffee Kids (www.coffeekids.org) en een scholingsproject voor (familie van) werknemers op de koffieplantage in Panama. www.bagelsbeans.nl.

 

Over Eudokiaplein
Het Eudokiaplein-voorzieningencomplex, gelegen in Rotterdam-Noord, heeft een totale oppervlakte van circa 10.527 m² met een moderne ondergrondse parkeergarage die in directe verbinding staat met het winkelcentrum. Het winkelcentrum, dat per week door meer dan 50.000 bezoekers wordt bezocht, is gericht op de dagelijkse boodschappen met onder andere twee grote supermarktketens (Albert Heijn en Aldi). Het voorzieningencomplex gericht op zorg en welzijn zorgt voor extra binding met de omgeving. Zo is bijvoorbeeld Deelgemeente Noord er gevestigd en diverse maatschappelijke- en zorginstellingen (zoals Centrum Jeugd Gezin en Stichting NIDOS). Deze gebruikers hebben een sterke aantrekkingskracht en zijn complementair aan de omgeving en het complex.

Ga terug