PingProperties verwelkomt Barten’s Slagerij in Winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

10-07-2023

PingProperties heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Barten’s Slagerij voor een winkelunit in winkelcentrum Carnisse Veste in Barendrecht. Zij huren 149 m² v.v.o op de begane grond, gelegen aan de Van Beuningenhaven 7. De slager heeft zich gevestigd in het voormalige winkelpand van Vissie, tussen de Goudreinet en Kippie Barendrecht, in de overdekte passage naast de parkeergarage van Carnisse Veste. De ruimte is de afgelopen weken verbouwd en is dinsdag 4 juli officieel geopend. Barten’s Slagerij is een mooie aanvulling op het winkelaanbod van het centrum, aangezien er nog geen slagerij aanwezig was.

 

Over Barten’s Slagerij
Barten’s Slagerij heeft momenteel al 12 andere vestigingen in Nederland, waaronder in Rotterdam IJsselmonde en Ridderkerk. Barten’s Slagerij heeft ook een eigen boerderij, worstmakerij en slachterij in Meerkerk: “We hebben een zeer uitgebreid assortiment worst en vleeswaren. De meeste vleeswaren komen uit onze eigen worstmakerij. Ambachtelijk bereid volgens beproefde en eigen recepturen! Denk eens aan heerlijke boeren achterham, vers gegrilde rosbief of een heerlijke rookworst. Bij ons vindt u het allemaal.“

 

Daily Convenience Center Carnisse Veste
Het complex (circa 15.300 m² winkelcentrum) bestaat uit 50 units verdeeld over 2 verdiepingen en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Alle units worden bevoorraad via 2 grote expeditiestraten, die toegankelijk zijn vanaf de Portlandse Baan. De parkeervoorziening (495 gratis parkeerplaatsen) bevindt zich op de begane grond van het gebouw. De huurders zijn voornamelijk gefocust op food en dagelijks benodigde non-food artikelen. Carnisse Veste wordt jaarlijks bezocht door maar liefst 3,9 miljoen mensen.

Ga terug