PingProperties verwelkomt Body Lookz in Winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

18-07-2023

PingProperties heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Body Lookz voor een unit in winkelcentrum Carnisse Veste in Barendrecht. Zij huren 190 m² v.v.o. op de eerste verdieping gelegen aan de Van Beuningenhaven 14A. Body Lookz heeft zich gevestigd in het voormalige pand van Big Sun Barendrecht, boven de fietsenwinkel aan het Havenhoofd.

 

Over Body Lookz
Body Lookz Beauty Center en Zonnestudio is gespecialiseerd in laserontharing, body contouring, schoonheidsverzorging, permanente make-up, nagelstyling, wimperstyling, voetverzorging, huidverbetering en huidproblemen. De behandelingen die zij aanbieden zijn divers en er wordt gewerkt de beste apparatuur die beschikbaar is.
Body Lookz in winkelcentrum Carnisse Veste is de derde vestiging sinds de oprichting in 2014. De andere twee vestigingen zijn gevestigd in Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht.

 

Daily Convenience Center Carnisse Veste
Het complex (circa 15.300 m² winkelcentrum) bestaat uit 50 units verdeeld over 2 verdiepingen en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Alle units worden bevoorraad via 2 grote expeditiestraten, die toegankelijk zijn vanaf de Portlandse Baan. De parkeervoorziening (495 gratis parkeerplaatsen) bevindt zich op de begane grond van het gebouw. De huurders zijn voornamelijk gefocust op food en dagelijks benodigde non-food artikelen. Carnisse Veste wordt jaarlijks bezocht door maar liefst 3,9 miljoen mensen.

Ga terug