PingProperties verwelkomt Body Lookz in Winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

18-07-2023

PingProperties heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Body Lookz voor een unit in winkelcentrum Carnisse Veste in Barendrecht. Zij huren 190 m² v.v.o. op de eerste verdieping gelegen aan de Van Beuningenhaven 14A. Body Lookz heeft zich gevestigd in het voormalige pand van Big Sun Barendrecht, boven de fietsenwinkel aan het Havenhoofd.

 

Over Body Lookz
Body Lookz Beauty Center en Zonnestudio is gespecialiseerd in laserontharing, body contouring, schoonheidsverzorging, permanente make-up, nagelstyling, wimperstyling, voetverzorging, huidverbetering en huidproblemen. De behandelingen die zij aanbieden zijn divers en er wordt gewerkt de beste apparatuur die beschikbaar is.
Body Lookz in winkelcentrum Carnisse Veste is de derde vestiging sinds de oprichting in 2014. De andere twee vestigingen zijn gevestigd in Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht.

 

Daily Convenience Center Carnisse Veste
Het complex (circa 15.300 m² winkelcentrum) bestaat uit 50 units verdeeld over 2 verdiepingen en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Alle units worden bevoorraad via 2 grote expeditiestraten, die toegankelijk zijn vanaf de Portlandse Baan. De parkeervoorziening (495 gratis parkeerplaatsen) bevindt zich op de begane grond van het gebouw. De huurders zijn voornamelijk gefocust op food en dagelijks benodigde non-food artikelen. Carnisse Veste wordt jaarlijks bezocht door maar liefst 3,9 miljoen mensen.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten