PingProperties verwelkomt nieuwe huurder op Eudokiaplein

22-04-2016

PingProperties heeft onlangs een langjarige huurovereenkomst gesloten met MOB (Maatschappelijk Ondersteuningsbureau) in het Centrum van Welbehagen Eudokiaplein te Rotterdam.

 

MOB is een nieuwe huurder in het voorzieningengedeelte van het Centrum van Welbehagen Eudokiaplein in Rotterdam. Zij gaat per 2 mei 2016 de derde verdieping van het complex huren. MOB levert zorg aan doelgroepen met een cultureel diverse achtergrond vanuit verschillende Rotterdamse wijken. Ze biedt ondersteuning aan ouderen, GGZ cliënten, lichamelijk beperkten en gezinnen met problematiek.

 

Het Eudokiaplein-voorzieningencomplex, gelegen in Rotterdam-Noord, heeft een totale oppervlakte van circa 10.527 m² met een moderne ondergrondse parkeergarage die in directe verbinding staat met het winkelcentrum middels een tapis roulant.

 

Het winkelcentrum, dat per week door meer dan 50.000 bezoekers wordt bezocht, is gericht op de dagelijkse boodschappen met onder andere twee grote supermarktketens (Albert Heijn en Aldi).

Het voorzieningencomplex gericht op zorg en welzijn zorgt voor extra binding met de omgeving. Zo is bijvoorbeeld Deelgemeente Noord er gevestigd en diverse maatschappelijke- en zorginstellingen (zoals Centrum Jeugd Gezin en Stichting NIDOS). Deze gebruikers hebben een sterke aantrekkingskracht en zijn complementair aan de omgeving en het complex.

Ga terug