PingProperties verwelkomt nieuwe huurder Solarfields in Cascade-complex, Groningen

11-10-2019

Recentelijk heeft PingProperties een nieuwe huurovereenkomst gesloten met Solarfields. Solarfields gaat circa 631 m² aan kantoorruimte huren in het Cascade-complex aan de Emmasingel 4 te Groningen. PingProperties is blij om een marktleider op het gebied van duurzame energie te mogen verwelkomen als nieuwe huurder. Solarfields zal begin 2020 op de 4e verdieping plaats nemen.

 

Momenteel wordt het gehele complex gefaseerd verduurzaamd naar Energielabel A. Recentelijk is de verlichting in twee gebouwdelen al vervangen door LED’s. Ook voor de overige gebouwdelen liggen plannen klaar. Het Cascade-complex heeft een vloeroppervlak van circa 34.000 m² en huisvest grote bedrijven waaronder het Rijksvastgoedbedrijf, het UWV en het Kadaster.

 

Over Solarfields
Solarfields is de marktleider op het gebied van grondgebonden zonneparken en heeft in de afgelopen jaren aangetoond een zeer betrouwbare partner te zijn in de realisatie van duurzame energieprojecten in Nederland. Solarfields stimuleert de ontwikkeling van zonneparken om zo bij te dragen aan de energietransitie en het proces te versnellen. De eerste zonneparken zijn inmiddels al gerealiseerd en Solarfields heeft nog ruim 150 zonneprojecten in de pipeline welke samen meer dan 2.000 hectare vertegenwoordigen. Solarfields werd bij deze huurovereenkomst geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Ga terug