PingProperties verwelkomt nieuwe huurder Solarfields in Cascade-complex, Groningen

11-10-2019

Recentelijk heeft PingProperties een nieuwe huurovereenkomst gesloten met Solarfields. Solarfields gaat circa 631 m² aan kantoorruimte huren in het Cascade-complex aan de Emmasingel 4 te Groningen. PingProperties is blij om een marktleider op het gebied van duurzame energie te mogen verwelkomen als nieuwe huurder. Solarfields zal begin 2020 op de 4e verdieping plaats nemen.

 

Momenteel wordt het gehele complex gefaseerd verduurzaamd naar Energielabel A. Recentelijk is de verlichting in twee gebouwdelen al vervangen door LED’s. Ook voor de overige gebouwdelen liggen plannen klaar. Het Cascade-complex heeft een vloeroppervlak van circa 34.000 m² en huisvest grote bedrijven waaronder het Rijksvastgoedbedrijf, het UWV en het Kadaster.

 

Over Solarfields
Solarfields is de marktleider op het gebied van grondgebonden zonneparken en heeft in de afgelopen jaren aangetoond een zeer betrouwbare partner te zijn in de realisatie van duurzame energieprojecten in Nederland. Solarfields stimuleert de ontwikkeling van zonneparken om zo bij te dragen aan de energietransitie en het proces te versnellen. De eerste zonneparken zijn inmiddels al gerealiseerd en Solarfields heeft nog ruim 150 zonneprojecten in de pipeline welke samen meer dan 2.000 hectare vertegenwoordigen. Solarfields werd bij deze huurovereenkomst geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten