PingProperties verwelkomt TKH Security op Dutch Tech Campus in Zoetermeer

13-12-2022

PingProperties heeft een nieuwe langdurige overeenkomst gesloten met TKH Security B.V., onderdeel van het beursgenoteerde technologiebedrijf TKH Group N.V., op de Dutch Tech Campus (DTC) in Zoetermeer. Het betreft een 10-jarige huurovereenkomst aan de Werner Von Siemensstraat 7 met in totaal 5.484 m2 v.v.o., waarvan 3.909 m2 kantoor, alsmede 1.575 m2 bedrijfsruimte en 150 parkeerplaatsen. Hiermee is het laatste lege kantoorgebouw volledig verhuurd.

 

Met de keuze van TKH Security voor DTC spreekt het bedrijf haar vertrouwen uit in zowel de campus alsook het omliggende gebied waar de komende jaren volop wordt geïnvesteerd. TKH Security ontwikkelt en produceert hoogwaardige technologische oplossingen op het gebied van veiligheid en mobiliteit.

 

De komst van TKH Security naar DTC versterkt de mix van gebruikers. Maarten Matze (CIO PingProperties): “TKH Security past qua positionering perfect tussen de andere gebruikers van Dutch Tech Campus, zoals Siemens Mobility, Yunex Traffic, Topcon Positioning en Reconext. De campus positioneert zich hiermee steeds verder rondom smart technology bedrijven.”

 

Onderdeel van de overeenkomst is het verduurzamen van het gehele gebouw naar energielabel A+, inclusief een nieuwe hoofdentree, verbindende vides en sedum dak. De gebouwrenovatie wordt in twee delen opgeleverd; begonnen wordt met de bedrijfsruimte, waarna de kantoorruimte wordt gerenoveerd. De deeloplevering van de bedrijfsruimte vindt plaats uiterlijk op 31 oktober 2023. Uiterlijk 31 maart 2024 neemt TKH Security haar intrek in het nieuwe kantoor.

 

Ontwikkeling Dutch Tech Campus
Door het aantrekken van TKH Security als nieuwe huurder is wederom een belangrijke stap gezet door PingProperties in de ontwikkeling van de Dutch Tech Campus en het creëren van een duurzame, toekomstbestendige campus voor smart technology bedrijven die zich richten op het snijvlak van Communication, Mobility, en Healthcare. Het cluster van hoogwaardige technologiebedrijven, tezamen met de ICT-opleiding van de Haagse Hogeschool maakt Dutch Tech Campus een van de sterkste vestigingslocaties in de regio. Dit wordt onderstreept door de hoogwaardige technische en duurzame specificaties van de gebouwen en de uitstekende autobereikbaarheid in combinatie met hoogwaardig openbaar vervoer in de vorm van het NS-station en de Randstadrail.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten