PingProperties verwelkomt Vissie in Winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

09-03-2021

PingProperties heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Vissie voor een winkelunit in winkelcentrum Carnisse Veste in Barendrecht. Zij gaat per 1 maart 149 m² v.v.o huren op de begane grond, gelegen aan de Van Beuningenhaven 7. De ruimte wordt de aankomende maanden verbouwd en zal naar verwachting begin april officieel geopend worden. Franchiseformule Vissie is een mooie aanvulling op het winkelaanbod van het centrum, aangezien er nog geen viswinkel aanwezig was.

 

Over Vissie
Vissie is een nieuw franchiseconcept van dezelfde eigenaar als Kippie. Het idee van Vissie is ontstaan vanuit deze succesvolle franchiseformule: hetzelfde concept alleen dan met vis. Vissie richt zich met name op het grootste visetende publiek. De bereiding van de producten zijn laagdrempelig en ambachtelijk bereid en gepresenteerd. De winkel heeft dan ook een lekker assortiment welke geënt is op gemak. Carnisse Veste heeft de primeur, de eerste Vissie winkel opent hier haar deuren.

 

Daily Convenience Center Carnisse Veste
Het complex (circa 15.300 m² winkelcentrum) bestaat uit 50 units verdeeld over 2 verdiepingen en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Alle units worden bevoorraad via 2 grote expeditiestraten, die toegankelijk zijn vanaf de Portlandse Baan. De parkeervoorziening (495 gratis parkeerplaatsen) bevindt zich op de begane grond van het gebouw. De huurders zijn voornamelijk gefocust op food en dagelijks benodigde non-food artikelen. Carnisse Veste wordt jaarlijks bezocht door maar liefst 3,9 miljoen mensen.

Ga terug