PingProperties heeft kantoorpand in Rotterdamse-haven volledig verhuurd

22-03-2022

Het markante kantoorpand aan de Oude Maasweg 2 in Rotterdam, bestaande uit 2.468 m² v.v.o. met spectaculair uitzicht over de Nieuwe Waterweg, is weer volledig verhuurd. De afgelopen twee jaar tekende PingProperties met diverse gerenommeerde partijen uit de haven nieuwe huurovereenkomsten, waarmee het pand inmiddels helemaal in gebruik is genomen.

 

Het gebouw is deels in gebruik als hoofdkantoor van Dura Vermeer Haven & Industrie en ook DIMCO, LBC, Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht (KRVE) en het Nederlands Loodswezen Rotterdam-Rijnmond hebben hun intrek in het pand genomen. Het gebouw is door PingProperties ‘future-proof’ gemaakt, waarbij de klimaatinstallaties zijn gemoderniseerd, energiezuinige LED-verlichting is geplaatst en het sanitair is gerenoveerd. Het resultaat van energielabel A is een aanzienlijke verbetering gezien het kantoorpand oorspronkelijk energielabel G had.

 

“Mede door de duurzame renovatiewerkzaamheden, de unieke ligging, maar ook de samenwerking met Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting hebben een aantal gerenommeerde bedrijven, werkzaam in de haven, gekozen voor dit pand. Wij kijken terug op een mooie en constructieve samenwerking”, aldus Sander Rovers, Head of Asset Management bij PingProperties.

 

Strategisch gesitueerd
Het kantoorpand is markant gelegen op een unieke plek in het havengebied van Rotterdam, centraal in ‘De Botlek’ en direct aan de Maas. De Botlek is een haven- en industriegebied dat zich kenmerkt door een specialisatie in de petrochemische industrie en tankopslagbedrijven. In de nabije omgeving zijn diverse vooraanstaande bedrijven gevestigd zoals ExxonMobil, Cargill B.V., Shell, Odfjell, VOPAK, Damen Shipyards en AKZO Nobel.

 

Het kantoorgebouw is strategisch gesitueerd aan de A15 ten opzichte van het Havengebied en Rotterdam en ook Den Haag/Amsterdam is middels de verlengde A4 snel met de auto te bereiken. Door de ligging aan een havenhoofd is het gebouw dankzij aanlegsteigers voor de scheepvaart uitstekend bereikbaar.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten