PingProperties heeft kantoorpand in Rotterdamse-haven volledig verhuurd

22-03-2022

Het markante kantoorpand aan de Oude Maasweg 2 in Rotterdam, bestaande uit 2.468 m² v.v.o. met spectaculair uitzicht over de Nieuwe Waterweg, is weer volledig verhuurd. De afgelopen twee jaar tekende PingProperties met diverse gerenommeerde partijen uit de haven nieuwe huurovereenkomsten, waarmee het pand inmiddels helemaal in gebruik is genomen.

 

Het gebouw is deels in gebruik als hoofdkantoor van Dura Vermeer Haven & Industrie en ook DIMCO, LBC, Koninklijke Roeiers Vereeniging Eendracht (KRVE) en het Nederlands Loodswezen Rotterdam-Rijnmond hebben hun intrek in het pand genomen. Het gebouw is door PingProperties ‘future-proof’ gemaakt, waarbij de klimaatinstallaties zijn gemoderniseerd, energiezuinige LED-verlichting is geplaatst en het sanitair is gerenoveerd. Het resultaat van energielabel A is een aanzienlijke verbetering gezien het kantoorpand oorspronkelijk energielabel G had.

 

“Mede door de duurzame renovatiewerkzaamheden, de unieke ligging, maar ook de samenwerking met Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting hebben een aantal gerenommeerde bedrijven, werkzaam in de haven, gekozen voor dit pand. Wij kijken terug op een mooie en constructieve samenwerking”, aldus Sander Rovers, Head of Asset Management bij PingProperties.

 

Strategisch gesitueerd
Het kantoorpand is markant gelegen op een unieke plek in het havengebied van Rotterdam, centraal in ‘De Botlek’ en direct aan de Maas. De Botlek is een haven- en industriegebied dat zich kenmerkt door een specialisatie in de petrochemische industrie en tankopslagbedrijven. In de nabije omgeving zijn diverse vooraanstaande bedrijven gevestigd zoals ExxonMobil, Cargill B.V., Shell, Odfjell, VOPAK, Damen Shipyards en AKZO Nobel.

 

Het kantoorgebouw is strategisch gesitueerd aan de A15 ten opzichte van het Havengebied en Rotterdam en ook Den Haag/Amsterdam is middels de verlengde A4 snel met de auto te bereiken. Door de ligging aan een havenhoofd is het gebouw dankzij aanlegsteigers voor de scheepvaart uitstekend bereikbaar.

Ga terug

Nieuws

Alle nieuwsberichten