Asset Manager Winkelcentrum

PingProperties investeert in convenience winkelcentra (naast andere asset classes) en voert hierbij de strategie om het asset management op locatie aanwezig te laten zijn en intensief contact te onderhouden met huurders. Hierbij is het doel om een sterk huurdersaanbod te ontwikkelen gericht op dagelijkse benodigde aankopen (daily convenience), lokale ondernemers (schoonheid- en massagesalons, kappers etc.), maatschappelijke voorzieningen (apotheker, arts, tandarts, fitness school etc.), daarmee zijn we in staat om winkelcentra weer optimaal te exploiteren. In verband met de acquisitie van een winkelcentrum in het stadscentrum binnen de Randstad, zijn we op zoek naar een Asset Manager. Als Asset Manager word je verantwoordelijk voor een groot winkelcentrum (+10 miljoen bezoekers per jaar) samen met de Fundmanager.

 

Functieprofiel
Je onderhoudt intensief contact met de huurders en je bent op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de ondernemers, het winkelcentrum en haar omgeving. Door een proactieve opstelling weet je commerciële kansen te benutten en doelstellingen te realiseren. Onze relaties ervaren jou als een professionele en transparante partner die snel kan schakelen en waarmee ze voor de lange termijn willen samenwerken. Ook draag je zorg voor het werven van kandidaat-huurders die aansluiten bij de bezoekersbehoeften van het winkelcentrum. Door jouw inzet ontstaat er een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor ondernemers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verbeteren van de technische staat en de duurzaamheid van de specifieke gebouwen.

 

Kennis en ervaring
> WO/HBO werk- en denkniveau met een afgeronde (vastgoed gerelateerde) studie;
> Minimaal drie jaar werkervaring in een asset management functie en affiniteit met de vastgoedbranche, bij voorkeur in retail;
> Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Persoonsprofiel
> Je bent in staat op een natuurlijke wijze partijen te verbinden en een commercieel netwerk op te bouwen;
> Je wordt blij van integer samenwerken;
> Je voelt je volledig verantwoordelijkheid over jouw doelstellingen;
> Je bent een doorzetter en oplossingsgericht;
> Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

 

Wat bieden wij
> Een aantrekkelijk salaris met goede arbeidsvoorwaarden;
> Zelfstandige afwisselende functie met ruimte voor eigen initiatieven in een professionele werksfeer;
> Support in zelfstandige carrièreontwikkeling;
> Werken in een jong, getalenteerd en creatief team;
> Collega’s die in een informele sfeer samenwerken en er voor je zijn als je ze nodig hebt;
> Naast inspanning bieden we ook graag ontspanning door activiteiten met elkaar te ondernemen tijdens, maar ook buiten het werk.

 

Interesse? Mail ons je cv en motivatie: cvanklingeren@pingproperties.com