HR Manager

Ben jij op zoek naar een uitdagende brede functie en werk je graag in een dynamische en internationale omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als HR Manager assisteer en adviseer je de General Manager in de dagelijkse operatie van het hotel.  Als verlengstuk van de General Manager ondersteun en adviseer je de managers van de operationele afdelingen met als doel; duidelijke en efficiënte werkprocessen creëren en ervoor zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt.

 

Je bent vanuit je functie verantwoordelijk voor alle HR processen binnen het hotel. 

Je ben hierbij het eerste aanspreekpunt voor alle eerstelijns HR vragen en je hebt een sociale rol binnen de organisatie. Samen met de managers van de operationele afdelingen zorg je voor een optimale personeelsbezetting en een fijne werkomgeving, waarbij je natuurlijk ook rekening houdt met de personeelskosten en hotelbezetting.

Naast het werven en selecteren van nieuwe medewerkers, breng je advies uit naar de General Manager over eventuele verlengingen en functie-inhoud en draagt zorg voor een up-to-date personeelsdossier van alle medewerkers.

Kennis en ervaring:

Persoonsprofiel: 

Wat bieden wij:

Ben jij geïnteresseerd, blijf niet wachten en stuur jouw motivatiebrief en CV door naar vincent.jouvenaar@accor.com t.a.v. Vincent Jouvenaar.

ibis Styles Amsterdam Airport

Piet Guilonardweg 3, 1117 EE Schiphol

Plan uw route

E HB480@accor.com
T 020 820 2220 

© 2022 ibis Styles Amsterdam Airport. Alle rechten voorbehouden.