Welkom

PingProperties is een investment management organisatie die duurzame waarden toevoegt aan bestaand commercieel vastgoed en daarmee hoogwaardige beleggingen creëert voor de toekomst.

 

Onze organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, waarin mensen met energie en passie samenwerken. Het team bestaat uit jonge, enthousiaste professionals die transparant zijn in hun communicatie en slagvaardig in het vinden van creatieve, duurzame oplossingen. Binnen PingProperties krijg je de volledige verantwoordelijkheid over de ontwikkeling van je eigen carrière, terwijl wij de investering, steun en het raamwerk bieden. Zo kun jij je 100% concentreren op de uitdagingen in je werk.

 

Het uitbreken van de corona-crisis heeft impact op de vastgoedbranche én op PingProperties. Saamhorigheid, intensieve samenwerking en creativiteit zijn belangrijker dan ooit. Onze schouders eronder zetten! Dit doen we samen in een hecht team.

Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste professionals die transparant zijn in hun communicatie, slagvaardig in het vinden van creatieve en duurzame oplossingen, en die geen uitdaging uit de weg gaan. We werken met veel betrokkenheid en passie voor ons vak en zijn trots op de resultaten die we samen bereiken. Ons verantwoordelijkheidsgevoel komt uit het hart.

Binnen PingProperties krijg je de volledige verantwoordelijkheid over de ontwikkeling van je eigen carrière, terwijl wij de investering, steun en het raamwerk bieden. Zo kun jij je 100% concentreren op de uitdagingen in je werk.

Naar home

Vacatures

Ben je een enthousiaste, gedreven professional en geïnteresseerd in werken bij PingProperties? Dan komen wij graag in contact met jou. Vind je geen (geschikte) vacature, maar ben je iemand waar wij niet omheen kunnen? Stuur dan een open sollicitatie met jouw motivatie en CV naar Chantal van Klingeren (HR manager): E cvanklingeren@pingproperties.com, T 020 564 04 20

Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Onze mensen

Esther Moeke

(Re)Development manager

Sander Rovers

Asset manager

“Het geeft mij heel veel energie om elke dag opnieuw met elkaar te bouwen aan een mooi project, hier zelf ook een (uitvoerende) rol in te hebben en het project uiteindelijk tot een goed einde te brengen.”

Samenwerken is in mijn functie heel belangrijk; met collega’s maar ook met derden. Bij PingProperties werken we in een relatief klein team aan grote, complexe projecten. Het is dan fijn dat je op elkaar kunt bouwen en erop kunt vertrouwen dat je collega’s er voor je zijn als dit nodig is. Op de afdeling Re(Development) waar ik werk, zijn wij heel concreet en zichtbaar bezig met ontwikkeling. Het zijn vaak lange trajecten waar je met respect en behoud van bestaand verouderd vastgoed een toekomst creëert door het te (her)ontwikkelen naar een modern gebouw dat voldoet aan de eisen van deze tijd. Het geeft mij enorm veel energie om elke dag opnieuw met elkaar te bouwen aan een mooi project, hier zelf ook een (uitvoerende) rol in te hebben en het project uiteindelijk tot een goed einde te brengen.

“Mijn Delftse achtergrond in ontwerpend analyseren en denken komt hierbij uitstekend van pas.”

Na mijn afstuderen aan de TU Delft ben ik direct aan de slag gegaan als asset manager bij PingProperties, het bedrijf waar ik ook mijn afstudeerstage heb gedaan. Binnen de organisatie krijg ik de ruimte om op een zelfstandige manier te werken aan het zichtbaar verbeteren van onze vastgoedportefeuille, waarbij dit wel altijd financieel hout moet snijden. Mijn Delftse achtergrond in ontwerpend analyseren en denken komt hierbij uitstekend van pas. Ik vind het belangrijk om bij de doelen die ik nastreef, mezelf ook maximaal in te zetten en ben daar dan ook best volhardend in. Binnen PingProperties krijg ik alle ruimte om mij verder te ontwikkelen. En zolang je initiatieven rationeel zijn, is er hier veel ruimte om die tot uiting te brengen.

Stageplekken

PingProperties creëert graag ruimte voor getalenteerde studenten die een meewerkstages of scriptie/ afstudeerstages zoeken. Volg je een studierichting gerelateerd aan vastgoed (bijv. bouwkunde aan TU, vastgoedkunde) of een financiële, marketing gerelateerde studie en zoek je een uitdagende stageplek, neem dan contact op met Chantal van Klingeren (HR manager) om te kijken naar de mogelijkheden.

cvanklingeren@pingproperties.com, T 020 564 04 20 

 

> Stagiair Marketing & Communicatie

> Stagiair Finance

Ervaringen stagiaires

“Tijdens mijn stage kreeg ik de vrijheid om zelf invulling te geven aan de opdracht en er waren altijd collega’s beschikbaar om mij daarbij te begeleiden.”
Bjørn de Wever
Student bedrijfseconomie en stagiair op de afdeling Finance
“Gedurende mijn stage heb ik hele diverse en leerzame werkzaamheden mogen verrichten, waardoor ik mijn marketing en communicatie skills naar een hoger niveau heb weten te tillen.”
Michelle Bakker
Student International Bachelor of Communication and Media en stagiair op de afdeling Marketing
“PingProperties is een bijzondere organisatie waarbij je meedraait op het allerhoogste niveau van de beleggersmarkt. Ik heb hier de kans gekregen om me zowel op professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen en mijn kennis en kunde te verbreden binnen commerciële vastgoed- en financieringstransacties.”
Roderick Verspagen
Student Built Environment en stagiair op de afdeling (Re)Development en Investment Management

Onze cultuur

Bij PingProperties heerst een informele en transparante cultuur waarin we doelstellingen prefereren boven hiërarchie. Iedereen is bereid elkaar te helpen indien dat nodig is. We respecteren elkaars inzet en weten dat we elkaar kunnen versterken. We zijn uiterst betrokken en gedreven, streven naar uitzonderlijke resultaten en bouwen aan effectieve relaties zowel binnen als buiten onze organisatie. We zijn trots op de resultaten die we bereiken.

 

We gaan graag uitdagingen aan en blijven gefocust op het vinden van oplossingen en het handhaven van onze slagvaardigheid. Dit doen we vanuit onze basishouding, gebaseerd op onze kernwaarden: betrouwbaar, eigenaarschap en doorzettingsvermogen.

 

Naast inspanning bieden we ook graag ontspanning door activiteiten met elkaar te ondernemen tijdens, maar ook buiten het werk.

Wij zijn verhuisd naar:
Piet Guilonardweg 3
1117 EE Schiphol