Yacht en FunktieMediair huren in Capelle aan den IJssel

16-07-2012

PingProperties Office fund II heeft per 1 april 2013 een huurovereenkomst afgesloten met Yacht en FunktieMediair voor gezamenlijk circa 1.000 m² kantoorruimte en 35 parkeerplaatsen in gebouw Taurus, gelegen aan het Rivium Quadrant 1 te Capelle aan den IJssel.

 

Het gebouw ligt direct langs de Ring A16 Rotterdam op een perfecte zichtlocatie. Dit is, naast de uitstekende bereikbaarheid per openbaar vervoer en auto, één van de voornaamste redenen dat deze ondernemingen hebben gekozen voor Taurus.

 

Yacht en FunktieMediair zijn beiden HR-dienstverleners binnen de Randstad Groep. Yacht is marktleider in Nederland op het gebied van detachering en werving en selectie. De dienstverlening van FunktieMediair, met als werkterrein organisaties in en rondom de zorg, omvat recruitment & executive search, interim management & professionals en assessment & development.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten