BCN Utrecht huurt kantoorruimte aan de Daltonlaan 700 te Utrecht

05-06-2012

PingProperties Office fund I heeft per 1 september 2012 een langjarige huurovereenkomst afgesloten met BCN Utrecht voor circa 810 m² kantoorruimte en 13 parkeerplaatsen in het Poortgebouw gelegen aan de Daltonlaan 700 te Utrecht.

 

BCN is gehuisvest in het naastgelegen identieke gebouw en wenste uit te breiden. Het Poortgebouw was voor BCN dan ook een logische keuze en de kantoorruimte zal geheel in dezelfde stijl worden ingericht.

 

Het Poortgebouw is onderdeel van kantorenpark Archiparc, een representatief kantorenpark bestaande uit zes kantoorgebouwen, gecentreerd rond een waterpartij. De zes kantoorgebouwen zijn elk ontworpen door gerenommeerde Nederlandse architectenbureaus met een eigen signatuur. Het totaal verhuurbare vloeroppervlak van het gebouw bedraagt 3.314 m² en voor de verhuur is nog circa 800 m² beschikbaar op de eerste verdieping.

 

BCN (Business Centre Nederland) biedt professionele en multifunctionele locaties voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, opleidingen en trainingen in Rotterdam en Utrecht.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten