Europees hoofdkantoor Stryker vestigt zich in Luna ArenA Amsterdam

22-04-2014

Onlangs heeft IF Office Fund IV B.V. 5.370 m² kantoorruimte langjarig verhuurd aan Stryker EMEA Supply Chain Services B.V. (Stryker) ten behoeve van haar Europese hoofdkantoor in gebouw Luna ArenA Amsterdam (LAA).

 

Deze transactie sluit aan op het beleid van de gemeente Amsterdam om meer hoofdkantoren aan te trekken. PingProperties is hierin geslaagd i.s.m. Jones lang Lasalle en is mede geadviseerd door CBRE. IF office fund IV is een samenwerking van PingProperties en de FGH bank. Met deze verhuur is het gebouw LAA volledig verhuurd en mag aldus van een zeer succesvolle afronding van de samenwerking worden besproken. Stryker zal haar nieuwe huisvesting in de zomer van 2014 betrekken.

 

Stryker is een van ’s werelds meest toonaangevende medische technologiebedrijven, met de toewijding om zorgprofessionals in de gezondheidszorg te helpen met het efficiënter kunnen uitvoeren hun werk en het verbeteren van de patiëntenzorg. Stryker biedt een breed scala aan innovatieve medische technologieën, zoals; reconstructieve, chirurgische, neurotechnologische en wervelkolom producten om mensen te helpen aan een actief en meer bevredigend leven. Stryker kondigde in januari 2014 aan dat het is genoemd als een van de 2014 FORTUNE 100 Beste Bedrijven om voor te werken in de 17e jaarlijkse enquête van top-rated werkplekken in de Verenigde Staten.

 

LAA is een hoogwaardig en representatief gebouw gelegen aan de Herikerbergweg 120 in Amsterdam Zuidoost. Het gebouw beschikt over een spectaculair atrium en heeft een vloeroppervlakte van circa 15.600 m² v.v.o.. Op loopafstand bevinden zich de Ziggo Dome, de Amsterdam ArenA, Heineken Music Hall, Pathé Cinema, Woonmall Villa Arena en vele andere faciliteiten. Bovendien is de bereikbaarheid per openbaar vervoer en auto uitmuntend.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten