Europees hoofdkantoor Stryker vestigt zich in Luna ArenA Amsterdam

22-04-2014

Onlangs heeft IF Office Fund IV B.V. 5.370 m² kantoorruimte langjarig verhuurd aan Stryker EMEA Supply Chain Services B.V. (Stryker) ten behoeve van haar Europese hoofdkantoor in gebouw Luna ArenA Amsterdam (LAA).

 

Deze transactie sluit aan op het beleid van de gemeente Amsterdam om meer hoofdkantoren aan te trekken. PingProperties is hierin geslaagd i.s.m. Jones lang Lasalle en is mede geadviseerd door CBRE. IF office fund IV is een samenwerking van PingProperties en de FGH bank. Met deze verhuur is het gebouw LAA volledig verhuurd en mag aldus van een zeer succesvolle afronding van de samenwerking worden besproken. Stryker zal haar nieuwe huisvesting in de zomer van 2014 betrekken.

 

Stryker is een van ’s werelds meest toonaangevende medische technologiebedrijven, met de toewijding om zorgprofessionals in de gezondheidszorg te helpen met het efficiënter kunnen uitvoeren hun werk en het verbeteren van de patiëntenzorg. Stryker biedt een breed scala aan innovatieve medische technologieën, zoals; reconstructieve, chirurgische, neurotechnologische en wervelkolom producten om mensen te helpen aan een actief en meer bevredigend leven. Stryker kondigde in januari 2014 aan dat het is genoemd als een van de 2014 FORTUNE 100 Beste Bedrijven om voor te werken in de 17e jaarlijkse enquête van top-rated werkplekken in de Verenigde Staten.

 

LAA is een hoogwaardig en representatief gebouw gelegen aan de Herikerbergweg 120 in Amsterdam Zuidoost. Het gebouw beschikt over een spectaculair atrium en heeft een vloeroppervlakte van circa 15.600 m² v.v.o.. Op loopafstand bevinden zich de Ziggo Dome, de Amsterdam ArenA, Heineken Music Hall, Pathé Cinema, Woonmall Villa Arena en vele andere faciliteiten. Bovendien is de bereikbaarheid per openbaar vervoer en auto uitmuntend.

Ga terug