Hotel Tulip Inn Amsterdam Airport feestelijk geopend!

14-11-2016

Vandaag opent het Tulip Inn Amsterdam Airport hotel officieel haar deuren! Bekijk hier onze grand opening van vorige week, waarbij genodigden al kennis konden maken met dit bijzondere hotel middels komische theateracts en swingende muziek.

 

Groene Oase op Schiphol
Tulip Inn Amsterdam Airport, gelegen aan de Piet Guilonardweg 3 te Schiphol-Oost, was voorheen een kantoorpand. PingProperties heeft het in de afgelopen tien maanden duurzaam getransformeerd tot hip en duurzaam (Green Key Gold) businesshotel met 143 kamers. Het is volledig ingericht vanuit een uniek interieur –en belevingsconcept: ‘de groene oase op Schiphol’. Hiermee laat PingProperties zien dat comfort en creativiteit voor iedereen betaalbaar is. Zo zijn de hotelkamers uitgerust met comfortabele Auping bedden, is er in het gehele hotel gratis razendsnelle Wi-Fi en kunnen reizigers 24/7 terecht voor eten en drinken. PingProperties exploiteert op eigen risico een Tulip Inn hotel, gemanaged door Louvre Hotels Group (LHG).

 

Optimale ligging
Vanuit het hotel is de reiziger met de gratis elektrische shuttle service binnen 15 minuten op de luchthaven. Vanuit Schiphol zijn de bekende trekpleisters in het centrum van Amsterdam per trein in 12 minuten bereikbaar. Het hotel heeft 65 parkeerplekken op eigen terrein en diverse hotelfietsen, waarmee de reiziger bijvoorbeeld naar het naastgelegen Amsterdamse Bos kan gaan.

 

Green Key Gold
Het Tulip Inn Amsterdam Airport voert een Green Key Label, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Het Gold label is het hoogst haalbare. Wij zijn er dan ook trots op dit Gold label te mogen voeren!

Ga terug