Hotel Tulip Inn Amsterdam Airport feestelijk geopend!

14-11-2016

Vandaag opent het Tulip Inn Amsterdam Airport hotel officieel haar deuren! Bekijk hier onze grand opening van vorige week, waarbij genodigden al kennis konden maken met dit bijzondere hotel middels komische theateracts en swingende muziek.

 

Groene Oase op Schiphol
Tulip Inn Amsterdam Airport, gelegen aan de Piet Guilonardweg 3 te Schiphol-Oost, was voorheen een kantoorpand. PingProperties heeft het in de afgelopen tien maanden duurzaam getransformeerd tot hip en duurzaam (Green Key Gold) businesshotel met 143 kamers. Het is volledig ingericht vanuit een uniek interieur –en belevingsconcept: ‘de groene oase op Schiphol’. Hiermee laat PingProperties zien dat comfort en creativiteit voor iedereen betaalbaar is. Zo zijn de hotelkamers uitgerust met comfortabele Auping bedden, is er in het gehele hotel gratis razendsnelle Wi-Fi en kunnen reizigers 24/7 terecht voor eten en drinken. PingProperties exploiteert op eigen risico een Tulip Inn hotel, gemanaged door Louvre Hotels Group (LHG).

 

Optimale ligging
Vanuit het hotel is de reiziger met de gratis elektrische shuttle service binnen 15 minuten op de luchthaven. Vanuit Schiphol zijn de bekende trekpleisters in het centrum van Amsterdam per trein in 12 minuten bereikbaar. Het hotel heeft 65 parkeerplekken op eigen terrein en diverse hotelfietsen, waarmee de reiziger bijvoorbeeld naar het naastgelegen Amsterdamse Bos kan gaan.

 

Green Key Gold
Het Tulip Inn Amsterdam Airport voert een Green Key Label, het internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche. Bedrijven met een Green Key keurmerk doen er alles aan om het milieu te sparen, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Zij gaan daarbij een stap verder dan de normale wet- en regelgeving vereist. Het Gold label is het hoogst haalbare. Wij zijn er dan ook trots op dit Gold label te mogen voeren!

Ga terug

Nieuws

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer

24-07-2023

PingProperties sluit overeenkomst met Schiphol Commercial voor hoteluitbreiding ibis Styles Amsterdam Airport

PingProperties sluit een overeenkomst met Schiphol Commercial  om te komen tot een erfpachtuitgifte voor de uitbreiding van haar hotel ‘ibis Styles Amsterdam Airport’ (ISAA), aan de Piet Guilonardweg 3 te Schiphol Oost. Het betreft een erfpacht voor circa 4.000 m2 v.v.o. waarmee het hotel circa 127 extra hotelkamers kan toevoegen. Na realisatie omvat het hotel ongeveer 270 hotelkamers. De bouwvergunning ligt ter beoordeling bij de gemeente Haarlemmermeer. PingProperties verwacht de hoteluitbreiding medio 2025 op te leveren.

Lees meer
Alle nieuwsberichten