Huurverlengingen door renovatie Eudokiaplein te Rotterdam

03-07-2012

Eind juli 2012 zal worden gestart met grootschalige renovatiewerkzaamheden aan de winkelpassage van het Eudokiaplein te Rotterdam. BAM Utiliteitsbouw Rotterdam en ontwerper Vandaag = Morgen zullen de winkelpassage en de parkeergarage een nieuw uiterlijk geven en een tapis roulant (rolband) aanbrengen om de winkelpassage te verbinden met de parkeergarage, zodat het publiek de boodschappenkarren mee naar de auto kan nemen. Door het aanbrengen van de tapis roulant wordt een stijging verwacht van het aantal bezoekers. Tijdens de renovatie van de winkelpassage blijven de winkels en de parkeergarage toegankelijk. De werkzaamheden zijn uiterlijk eind november 2012 afgerond.

 

Naast de renovatie van de passage is de gemeente gestart met de volledige renovatie van het Eudokiaplein. Het plein wordt opnieuw bestraat en wordt ingericht met grote vakken met veel groen. Dankzij beide renovaties wordt het Eudokiaplein een verkeersvrij, groen gebied, waar volop ruimte is voor ontspanning.

 

Deze grootschalige renovaties geven een nieuwe impuls aan het gebied en het complex en dit heeft er toe geleid dat de eigenaar van het complex, PingProperties Mix fund II, overeenstemming heeft bereikt met Ahold voor een langjarige verlenging van 2.400 m² winkelruimte van Albert Heijn. Ahold zal tevens een bijdrage doen in de renovatie van de winkelpassage. Ilham Supermarkt heeft de huurovereenkomst uitgebreid naar 400 m² en voor 12,5 jaar verlengd. Daarnaast heeft bloemist Willem’s Flowershop de huurovereenkomst van 100 m² winkelruimte verlengd.

 

Het complex aan het Eudokiaplein bestaat uit winkel- en kantoorunits en een onder het complex gelegen parkeergarage met 218 plaatsen. Het complex heeft een zeer goede bereikbaarheid door de centrale ligging in de deelgemeente Noord en korte afstand ten opzichte van Rotterdam Centraal Station.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten