Daily Convenience Center Carnisse Veste

15.313 m2

Vloeroppervlakte

Energielabel A

Duurzaamheid

495

Aantal parkeerplaatsen

Daily Convenience Center Carnisse Veste

Van Beuningenhaven 65 
Barendrecht

Carnisse Veste (circa 15.300 m² winkelcentrum) bestaat uit 50 units verdeeld over 2 verdiepingen en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Het is gelegen aan de Van Beuningenhaven 65 in Barendrecht, middenin een kapitaalkrachtig verzorgingsgebied. Alle units worden bevoorraad via 2 grote expeditiestraten, die toegankelijk zijn vanaf de Portlandse Baan. De parkeervoorziening (495 gratis parkeerplaatsen) bevindt zich op de begane grond van het gebouw. De huurders zijn voornamelijk gefocust op food en dagelijks benodigde non-food artikelen. Carnisse Veste wordt jaarlijks bezocht door 3,9 miljoen mensen.

PingProperties ziet veel potentie in wijkwinkelcentra die voor meer dan 60% bestaan uit winkels gericht op dagelijkse boodschappen, oftewel ‘dagelijks aanbod’. Wekelijks trekt Carnisse Veste 75.000 bezoekers, waarvan de twee full-service supermarkten Jumbo en Albert Heijn een grote aantrekkingskracht hebben, naast Kruidvat, Etos en Action.

PingProperties gelooft in de kracht van wijkwinkelcentra waar middels actief management en persoonlijke aandacht voor winkeliers waarde toe te voegen is.

Aankoopstrategie convenience retail
PingProperties gaat meer investeren in convenience retail in lokale stadsdeelcentra. En gelooft in een strategie met een sterke huurdersmix gericht op een constante uitwisseling van mensen, goederen en diensten. Door een aanbod gericht op dagelijkse benodigde aankopen (food, groenteboer, visboer, slager, bloemen, huishoudelijke artikelen, tijdschriften etc.), local heroes (schoonheid- en massagesalons, kappers etc.), maatschappelijke voorzieningen (apotheker, arts, tandarts, fitness school etc.) en sterke offline gecombineerd met online retail concepten te concentreren, hoe beter een wijkwinkelcentrum draait.

Huurder(s)
Multi-tenant (50 huurders), o.a.
Ahold
Jumbo
Action
Kruidvat
Sector
Convenience center
Status
In portefeuille

PingProperties Daily Convenience Center fund II

Investments
Daily Convenience Center Carnisse Veste

Investeerders
2

Status
In portefeuille

Track Record

2020

Oprichting
Aankoop Wijkwinkelcentrum Carnisse Veste, Barendrecht
Acquisitie financiering met Postbank

2021

Nieuwe huurovereenkomst (langjarig) met Vissie
Verlenging huurovereenkomst (langjarig) met Anytime Fitness

Verlenging huurovereenkomst (langjarig) met AMI Kappers

Verlenging huurovereenkomst (langjarig) met Action

2022

Nieuwe huurovereenkomst (langjarig) met Jaya’s

2023

Nieuwe huurovereenkomst (langjarig) met Barten’s Slagerij
Nieuwe huurovereenkomst (langjarig) met Body Lookz
Omgevingsvergunning verkregen, verbouwing winkelcentrum, komst Lidl

Bekijk ook

Alle investments