Jacobsweerd opgeleverd aan de Kamer van Koophandel

13-04-2015

Na een intensief herontwikkelingstraject van 5 maanden is vorige week kantoorgebouw Jacobsweerd, gelegen aan de Sint Jacobsstraat 300 in Utrecht, opgeleverd aan huurder Kamer van Koophandel (KvK).

 

Jacobsweerd is volledig van binnen en buiten gerenoveerd en verduurzaamd naar een modern kantoorgebouw met zeer hoogwaardige faciliteiten, zoals een nieuw bedrijfsrestaurant, een baliefunctie en een representatieve moderne entree. De architect heeft de wensen van de KvK vertaald naar een moderne open kantoorstructuur met aandacht voor veel flexibele werkruimte. Dankzij de renovatie is het gebouw nu verduurzaamd naar een energielabel A. De inrichting zal de KvK de komende weken oppakken, waarna zij kunnen gaan inhuizen.

 

Deze herontwikkeling, waarbij een verouderd gebouw is klaargemaakt voor een duurzame toekomst, is mogelijk gemaakt door de intensieve samenwerking tussen betrokken partijen. In samenwerking met PingProperties heeft BAM Utiliteitsbouw de renovatie tot stand gebracht. Nivab Vastgoedadvies heeft de bouwbegeleiding voor haar rekening genomen en architectenbureau ila heeft het complete ontwerp voor de inrichting van de KvK verzorgd.

 

Jacobsweerd is ondergebracht in het PingProperties Corporate Office fund I. Jacobsweerd is een gebouw dat op één van de belangrijkste toegangswegen naar het centrum van Utrecht ligt. Een straat die in 2015 door de Gemeente Utrecht volledig wordt getransformeerd, waardoor een compleet nieuw straatbeeld zal ontstaan.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten