Jacobsweerd volledig verhuurd met de Kamer van Koophandel

21-12-2016

Onlangs zijn de laatste vierkante meters van het gebouw aan de Sint Jacobsstraat 300 te Utrecht volledig verhuurd aan de Kamer van Koophandel (KvK).

 

Het betreft een langjarige huurovereenkomst van 1.628 m² kantoor- en archiefruimte alsmede 11 parkeerplaatsen. Het gebouw heeft een totaal metrage van circa 14.500 m² en is nu volledig verhuurd aan non profit organisaties. De Kamer van Koophandel huurt nu in totaal 6.007 m² en 81 parkeerplaatsen.

 

Het pand Jacobsweerd staat in het hart van Utrecht en ligt aan een doorgaande verkeersader. De bereikbaarheid met de auto is dan ook goed. Op 8 minuten loopafstand van het Centraal Station is het gebouw ook per openbaar vervoer zeer aantrekkelijk gelegen.
In augustus 2015 is het kantoorgebouw Jacobsweerd door PingProperties verkocht aan CPA 18, een door W.P. Carey beheert vastgoedfonds.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten