Kantoorgebouw La Voie volledig verhuurd met Hanz

15-09-2016

PingProperties heeft kantoorgebouw La Voie, gelegen aan het Hanzeplein te Zwolle, volledig verhuurd. Het kantoorgebouw kwam per 2014 geheel leeg te staan waarna de samenwerking met City Developer-S en Storm in Ontwikkeling is gestart voor het realiseren van Hanz, een clustering van ondernemers, onderwijs en overheid rondom het thema Innovatie. De gezamenlijke investering van PingProperties en Hanz heeft ertoe geleid dat per augustus 2016 de laatste 1.100 m² is verhuurd waarmee de 5.000 m² kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen volledig verhuurd zijn.

 

Hanz is hét innovatieve bedrijfsverzamelconcept van de Regio Zwolle. Ruim 35 ondernemers en instellingen hebben hier al onderdak gevonden. Hanz onderscheidt zich door een actief beleid om de deelnemers aan elkaar en aan elkaars netwerken te koppelen. Ook de inrichting van Hanz is volledig ingericht op elkaar ontmoeten. Dit leidt tot samenwerkingen en nieuwe producten en diensten.

 

Daarnaast heeft Hanz faciliteiten als een receptie en op de begane grond bevindt zich ‘bij Hanz,’, een plek met een eigen charme om te ontmoeten, werken en studeren. Dagelijks lunch- en borrelfaciliteiten met werk- en studieplekken voor ondernemers, freelancers, startups & studenten.

 

Het gebouw ligt in het gebied ‘Hanzeland’, gelegen aan de A28 en op 5 minuten loopafstand van het Centraal Station in Zwolle, waardoor het zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer uitstekend te bereiken is. Hanz is een belangrijke eerste stap in het ontwikkelen van Hanzeland 2.0; het bruisende en innovatieve centrum van de Regio Zwolle.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten