Nieuwe huurders Eudokiaplein: Tulp Educatie en Stichting ASVZ

23-01-2020

PingProperties heeft onlangs langjarige huurovereenkomsten gesloten met Tulp Educatie en Stichting ASVZ voor het werk- & winkelcomplex Eudokiaplein te Rotterdam. Het gaat om een totaal van 400 m2 v.v.o. De komst van beide nieuwe huurders sluit goed aan bij de ambitie van PingProperties om huurders die gericht zijn op zorg en welzijn voor lange termijn te verbinden aan het Eudokiaplein.

 

Eudokiaplein volledig verhuurd
Tulp Educatie zal vanaf 1 februari 2020 kantoorruimte gaan huren aan de Bergsingel 249. De onderwijsinstelling, thans gevestigd aan de Noordersingel in Rotterdam, zal vanuit dit kantorendeel van het Eudokiaplein taalonderwijs faciliteren. ASVZ, een stichting voor mensen met een verstandelijke beperking, heeft een huurovereenkomst gesloten voor de kantoorruimte aan de Bergsingel 227, waar zij inmiddels haar intrek in heeft genomen. Eudokiaplein is hiermee volledig (100%) verhuurd.

 

Over Tulp Educatie
Tulp Educatie is een onderwijsinstelling gevestigd in Rotterdam, die zich richt op het verzorgen van Nederlandse taallessen en -cursussen (voor bijv. het inburgeringsexamen). Niet alleen particulieren volgen trainingen bij Tulp Educatie. Ook voor diverse grote bedrijven (waaronder Unilever) verzorgt Tulp Educatie verschillende inhouse bedrijfstrainingen, altijd gericht op praktische taalvaardigheden voor alledag.

 

Over Stichting ASVZ
ASVZ is er voor iedereen met een verstandelijke beperking: jong en oud, licht en zwaar verstandelijk beperkt. Voor al deze mensen biedt ASVZ diagnostiek, behandeling en begeleiding. Dat doen ze al vanaf 1969 en sinds die tijd is gebouwd aan het sterke, betrouwbare fundament van kennis en ervaring dat de organisatie nu heeft. De stichting heeft meer dan 45 locaties in Zuid-West Nederland.

Ga terug