PingProperties tekent bouwteamovereenkomst BAM voor uitbreiding ibis Styles Amsterdam Airport

14-10-2019

PingProperties heeft onlangs een bouwteamovereenkomst afgesloten met BAM Bouw & Techniek, regio Noordwest. De overeenkomst geldt voor de uitbreiding van hotel ibis Styles Amsterdam Airport aan de Piet Guilonardweg 3 op Schiphol-Oost. BAM gaat in opdracht van PingProperties de engineering uitvoeren van de uitbreiding van circa 4.000 m2 als toevoeging aan het bestaande hotelpand. BAM is verantwoordelijk voor de engineering en de uitvoering en APTO Architects voor het bouwkundig ontwerp. De oplevering staat gepland voor begin 2021.

 

Uitbreiding
Vanwege de positieve resultaten van het hotel, de groeiende hotelmarkt en de gunstige ontwikkelingen op en rondom Schiphol, wordt het bestaande ibis Styles Amsterdam Airport op de begane grond uitgebreid met ca. 126 kamers en een nieuwe gym. Ook zal er aan de voorzijde van het pand een terras worden gerealiseerd waardoor een natuurlijke verbinding van buiten naar binnen ontstaat, passend bij de beleving van ibis Styles Amsterdam Airport als ‘groene oase’. De uitbreiding wordt gerealiseerd op het parkeerterrein P1 tussen het huidige hotel en het Transavia-gebouw en komt gedeeltelijk ‘op poten’ te staan, waardoor de parkeerplaatsen en de expeditie in stand blijven. Er komt een verbinding met het bestaande deel van het hotel via een doorgang nabij de bar en de receptie.

 

Ibis Styles Amsterdam Airport
Het voormalige kantoorgebouw van de IND, dat door PingProperties werd aangekocht, her ontwikkeld en getransformeerd tot duurzaam lifestyle hotel, opende haar deuren in oktober 2016. Sinds december 2018 opereert het hotel als ibis Style Amsterdam Airport onder de vlag van AccorHotels Services Netherlands B.V. Ibis Styles Amsterdam Airport biedt haar gasten een unieke beleving om te verblijven in een groene oase aan de rand van het Amsterdamse bos, te midden van alle hectiek van reizen en werken. Het trendy hotel, waar aan elk detail is gedacht, heeft een stijlvol restaurant en een gezellige open Skymaster bar.

Ga terug

Nieuws

24-02-2020

PingProperties & ROC Rijn IJssel verkrijgen onherroepelijke omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning van ROC Rijn IJssel voor de realisatie van een nieuwe campus aan de Velperweg 76 Arnhem is onlangs onherroepelijk geworden. Dit betekent dat er gestart kan worden met de bouw. Op het terrein wordt een duurzame campus gerealiseerd waar verscheidene clusters gecentreerd worden op één centrale locatie. De realisatie van de campus is onderdeel van een grootschalig binnenstedelijke gebiedsontwikkeling van het voormalige monofunctionele AkzoNobel/ENKA-terrein tot een multifunctioneel gebied waar wonen, werken en onderwijs samen komen. De verwachting is dat na zomer 2021 de ROC Rijn IJssel campus volledig operationeel is. De realisatie geschiedt in nauwe samenwerking met PingProperties. 50% belang hebben.

Lees meer

18-02-2020

Wijziging aandelen eerste stap gebiedsontwikkeling DTC, Zoetermeer

PingProperties heeft de aandelenstructuur van het fonds van Dutch Tech Campus, Zoetermeer gewijzigd. Met de wijziging breidt aandeelhouder PingInvestors haar belang als investeerder uit en treedt Time Equities toe als nieuwe investeerder. De aandelen zijn overgenomen van twee uittredende investeringspartners waardoor beide investeerders nu 50% belang hebben.

Lees meer

23-01-2020

Nieuwe huurders Eudokiaplein: Tulp Educatie en Stichting ASVZ

PingProperties heeft onlangs langjarige huurovereenkomsten gesloten met Tulp Educatie en Stichting ASVZ voor het werk- & winkelcomplex Eudokiaplein te Rotterdam. Het gaat om een totaal van 400 m2 v.v.o. De komst van beide nieuwe huurders sluit goed aan bij de ambitie van PingProperties om huurders die gericht zijn op zorg en welzijn voor lange termijn te verbinden aan het Eudokiaplein.

Lees meer
Alle nieuwsberichten