PingProperties tekent bouwteamovereenkomst BAM voor uitbreiding ibis Styles Amsterdam Airport

14-10-2019

PingProperties heeft onlangs een bouwteamovereenkomst afgesloten met BAM Bouw & Techniek, regio Noordwest. De overeenkomst geldt voor de uitbreiding van hotel ibis Styles Amsterdam Airport aan de Piet Guilonardweg 3 op Schiphol-Oost. BAM gaat in opdracht van PingProperties de engineering uitvoeren van de uitbreiding van circa 4.000 m2 als toevoeging aan het bestaande hotelpand. BAM is verantwoordelijk voor de engineering en de uitvoering en APTO Architects voor het bouwkundig ontwerp. De oplevering staat gepland voor begin 2021.

 

Uitbreiding
Vanwege de positieve resultaten van het hotel, de groeiende hotelmarkt en de gunstige ontwikkelingen op en rondom Schiphol, wordt het bestaande ibis Styles Amsterdam Airport op de begane grond uitgebreid met ca. 126 kamers en een nieuwe gym. Ook zal er aan de voorzijde van het pand een terras worden gerealiseerd waardoor een natuurlijke verbinding van buiten naar binnen ontstaat, passend bij de beleving van ibis Styles Amsterdam Airport als ‘groene oase’. De uitbreiding wordt gerealiseerd op het parkeerterrein P1 tussen het huidige hotel en het Transavia-gebouw en komt gedeeltelijk ‘op poten’ te staan, waardoor de parkeerplaatsen en de expeditie in stand blijven. Er komt een verbinding met het bestaande deel van het hotel via een doorgang nabij de bar en de receptie.

 

Ibis Styles Amsterdam Airport
Het voormalige kantoorgebouw van de IND, dat door PingProperties werd aangekocht, her ontwikkeld en getransformeerd tot duurzaam lifestyle hotel, opende haar deuren in oktober 2016. Sinds december 2018 opereert het hotel als ibis Style Amsterdam Airport onder de vlag van AccorHotels Services Netherlands B.V. Ibis Styles Amsterdam Airport biedt haar gasten een unieke beleving om te verblijven in een groene oase aan de rand van het Amsterdamse bos, te midden van alle hectiek van reizen en werken. Het trendy hotel, waar aan elk detail is gedacht, heeft een stijlvol restaurant en een gezellige open Skymaster bar.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten