PingProperties verlengt huurovereenkomst BOB Autowas Rotterdam

30-07-2019

PingProperties heeft het huurcontract met BOB Autowas verlengd met 10 jaar. De verlening van de huurovereenkomst geldt voor de vestiging van BOB Autowas in Rotterdam, voor 474 m². BOB Autowas is sinds 2004 jaar verbonden als huurder van bedrijfsruimte in twee light industrial complexen van PingProperties in Rotterdam én Schiedam, onderdeel van de Retail Rijnmond fonds. PingProperties en BOB Autowas hebben een brede relatie en bouwen gezamenlijk aan een portefeuille.

 

Over BOB Autowas
Eind 2004 opende BOB Autowas als eerste carwash een binnenreinigingsband in Nederland. Destijds een nieuwe ontwikkeling die uniek was in Nederland. Het werd een groot succes. Inmiddels heeft het bedrijf 17 vestigingen in Nederland en 2 vestigingen in het buitenland.

 

Over Retail Rijnmond fonds
Het fonds Retail Rijnmond bevat twee light industrial complexen gelegen aan de stadsrand van Rotterdam en Schiedam, direct naast de A15 en A20. De locaties zijn strategisch gunstig gelegen voor last-mile delivery tussen binnenstad en logistieke aanleverroutes waaronder de Rotterdamse Haven. Naast BOB Autowas, zijn ook Euromaster Bandenservice en Burger King huurders in de complexen. Beide gebouwen zijn volledig verhuurd en voorzien van langjarige huurovereenkomsten.

Ga terug

Nieuws

17-09-2020

PingProperties sluit huurovereenkomst met detacheerder Maandag

PingProperties heeft een huurovereenkomst gesloten met detacheerder Maandag. De detacheerder gaat in totaal 553 m2 v.v.o. huren in kantoorgebouw aan de Lichtenauerlaan 80 in Rotterdam en heeft de beschikking over 14 parkeerplaatsen. Het gebouw is gelegen op de kop van bedrijvenpark Brainpark II en heeft een energielabel A. De huurovereenkomst gaat in op 1 oktober 2020.

Lees meer

10-09-2020

Oplevering nieuwe hoofdkantoor Teijin Aramid, Arnhem

Het nieuwe internationale hoofdkantoor in Arnhem voor kunstvezelmarktleider Teijin Aramid is geheel volgens planning opgeleverd. PingProperties, Teijin Aramid en BAM Bouw en Techniek hebben de officiële overdracht in het nieuwe gebouw ondertekend. Het gebouw, gedoopt tot T ONE, is gelegen op het voormalige AkzoNobel – ENKA terrein in Arnhem. De transformatie van het verouderde, leegstaande laboratorium tot een duurzaam en toekomstbestendig kantoor is in veertien maanden gerealiseerd.

Lees meer

08-09-2020

PingProperties verkoopt hoofdkantoor BAM Infra, Gouda

PingProperties heeft, namens haar PingProperties Corporate Office Fund I B.V., het hoofdkantoor van BAM Infra in Gouda verkocht.  Het kantoorgebouw, bestaande uit een vloeroppervlak 8.640 m² v.v.o. en 237 parkeerplaatsen. De huurovereenkomst met de huurder is recentelijk nog langjarig (12 jaar) verlengd.Ondanks de huidige, marktsituatie, weet PingProperties wederom een succesvolle kapitaalmarkttransactie tot stand te brengen.

Lees meer
Alle nieuwsberichten