PingProperties verlengt huurovereenkomst BOB Autowas Rotterdam

30-07-2019

PingProperties heeft het huurcontract met BOB Autowas verlengd met 10 jaar. De verlening van de huurovereenkomst geldt voor de vestiging van BOB Autowas in Rotterdam, voor 474 m². BOB Autowas is sinds 2004 jaar verbonden als huurder van bedrijfsruimte in twee light industrial complexen van PingProperties in Rotterdam én Schiedam, onderdeel van de Retail Rijnmond fonds. PingProperties en BOB Autowas hebben een brede relatie en bouwen gezamenlijk aan een portefeuille.

 

Over BOB Autowas
Eind 2004 opende BOB Autowas als eerste carwash een binnenreinigingsband in Nederland. Destijds een nieuwe ontwikkeling die uniek was in Nederland. Het werd een groot succes. Inmiddels heeft het bedrijf 17 vestigingen in Nederland en 2 vestigingen in het buitenland.

 

Over Retail Rijnmond fonds
Het fonds Retail Rijnmond bevat twee light industrial complexen gelegen aan de stadsrand van Rotterdam en Schiedam, direct naast de A15 en A20. De locaties zijn strategisch gunstig gelegen voor last-mile delivery tussen binnenstad en logistieke aanleverroutes waaronder de Rotterdamse Haven. Naast BOB Autowas, zijn ook Euromaster Bandenservice en Burger King huurders in de complexen. Beide gebouwen zijn volledig verhuurd en voorzien van langjarige huurovereenkomsten.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten