PingProperties verlengt huurovereenkomst met PharmaPartners

23-12-2020

 

PingProperties heeft overeenstemming bereikt met PharmaPartners over een verlenging van de huurovereenkomst in het gebouw ‘America Tower’, gelegen aan het Wilhelminakanaal Zuid 110 in Oosterhout. Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt 2.239 m² kantoorruimte met 69 parkeerplaatsen.

 

PharmaPartners is al sinds 2010 huurder van de America Tower. Ondanks de huidige onzekere tijd is de verlenging toch gerealiseerd. Voor PharmaPartners zijn de strategische locatie en de goede technische staat van het gebouw doorslaggevend geweest in haar keuze. Een groot deel van de medewerkers van PharmaPartners woont namelijk in de directe omgeving. De America Tower voldoet verder volledig aan de technische vereisten ten aanzien van COVID-19, waardoor medewerkers van PharmaPartners veilig in het gebouw kunnen werken.

 

Dhr. Piet Hein Knoop, Managing Director van PharmaPartners: ‘Kwaliteit van pand en locatie, met de zekerheid van een veilige werkplek. Dit zijn voor ons belangrijke overwegingen om samen langer door te gaan, ook al werken we nu al weer enige maanden voor 90% vanuit huis. We kijken er naar uit om allemaal weer naar ons mooie kantoor te kunnen gaan!’.

 

Over America Tower
America Tower is een markant gebouw gelegen in Oosterhout. Het gebouw ligt prachtig aan het water en is uitstekend bereikbaar door de gunstige ligging direct aan de snelweg A27. Het gebouw is in eigendom van PingProperties Corporate Office Fund VI C.V. en heeft veruit de beste features in de omgeving op het gebied van duurzaamheid, parkeerplaatsen en techniek. Tevens heeft America Tower gedeelde voorzieningen zoals een bedrijfsrestaurant en een receptie. Het duurzame gebouw (energielabel A) voldoet uitstekend aan de regelgeving omtrent COVID-19.

 

Over PharmaPartners
PharmaPartners biedt samenwerkende zorgverleners en patiënten al veertig jaar geïntegreerde zorgsystemen die toegang geven tot betrouwbare, actuele en complete (patiënten)informatie. PharmaPartners verbindt voor verbetering en realiseert, samen met klanten en partners, de beste eerstelijnszorg door het inzetten van onmisbare ICT toepassingen, in de verbinding van zorgprofessionals rondom de patiënt. PharmaPartners legt de focus op gezondheidswinst met geïntegreerde patiëntgerichte 24-uurszorg. PharmaPartners is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS bestaat uit gespecialiseerde ICT-bedrijven met een focus op een specifieke expertise of marktsector: vertical market software.

Ga terug

Nieuws

21-06-2022

PingProperties: ROC feestelijk geopend op ENKA-campus in Arnhem

Onlangs is de nieuwe locatie van ROC Rijn IJssel op de ENKA-campus in Arnhem feestelijk geopend. Dit vreugdevolle moment is het resultaat van de in 2018 gestarte samenwerking tussen ROC Rijn IJssel en PingProperties.

Lees meer

13-06-2022

PingProperties verwelkomt Jaya’s in Winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Jaya’s voor een winkelunit in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht. Zij huurt per 1 mei 65 m² v.v.o op de eerste etage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 45, waar voorheen Limburgia was gevestigd. De winkel is strategisch gelegen, nabij de roltrappen aan de zijde van het Havenhoofd. De ruimte wordt de aankomende weken verbouwd en zal naar verwachting begin juli geopend worden. Jaya’s is een mooie aanvulling op het winkelaanbod van het centrum, aangezien er nog geen gelegenheid is waar je als winkelend publiek rustig kunt genieten van een goede lunch en lekkernijen.

Lees meer

09-06-2022

PingProperties herontwikkelt binnentuin op Dutch Tech Campus naar klimaatadaptieve ontmoetingsplaats

PingProperties is gestart met fase D van de herontwikkelingsplannen op de Dutch Tech Campus in Zoetermeer. In deze fase wordt het plan uitgevoerd om de binnentuin volledig te herontwikkelen tot een natuurlijke, duurzame en veilige tuin waar een evenwichtige symbiose bestaat tussen mensen en natuur. Het zal een plek worden waar mensen tot rust kunnen komen en elkaar kunnen ontmoeten. Tegelijkertijd ondersteunt de tuin ook de biodiversiteit in de ruimere omgeving.

Lees meer
Alle nieuwsberichten