PingProperties bereikt overeenstemming over herfinanciering

21-12-2012

PingProperties heeft een herfinanciering kunnen bewerkstelligen voor het PingProperties Corporate Office fund I. De financiering loopt bij Berlin-Hannoversche Hypothekenbank AG en is voor 5 jaar verlengd, met een looptijd tot december 2017.

 

PingProperties Corporate Office fund I heeft 2 kwalitatief hoogwaardige kantoorgebouwen in portefeuille met een totaal verhuurbare vloeroppervlakte van 23.031 m².

 

Het kantoorgebouw aan de H.J. Nederhorststraat 1 te Gouda is langjarig en volledig verhuurd aan BAM Civiel, onderdeel van de Koninklijke BAM Groep; een stabiele huurder die historisch (sinds 1871) verbonden is met de locatie. Jacobsweerd, het andere kantoorgebouw van de portefeuille, bevindt zich in het centrum van Utrecht aan de Sint Jacobsstraat 200 – 499. Jacobsweerd staat op eigen grond en is volledig verhuurd aan diverse overheid gerelateerde triple A instellingen, waardoor het debiteurenrisico minimaal is.

 

Beide gebouwen zijn goed onderhouden en regelmatig gerenoveerd. De gebouwen verkeren dan ook in zeer goede staat en beschikken over uitstekende parkeerfaciliteiten. Verdere upgrading vindt momenteel in beide gebouwen plaats.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten