PingProperties breidt huurcontract uit met BCN in Poortgebouw Utrecht

21-03-2016

PingProperties heeft onlangs voor het Poortgebouw aan de Daltonlaan in Utrecht de huurovereenkomst met BCN B.V langjarig uitgebreid met 1.720 m² trainingsruimte en 28 extra parkeerplaatsen.

 

BCN is sinds september 2012 gehuisvest in het Poortgebouw, maar wegens de uitbreiding van activiteiten in Utrecht ontstond de behoefte aan een nagenoeg verdubbeling van hun aantal trainingszalen. In totaal huurt BCN nu 2.869 m² trainingsruimte, waarmee het Poortgebouw op 260 m² na volledig is verhuurd.

 

Business Centre Nederland (BCN) biedt diverse multifunctionele ruimtes in meerdere steden met full service concept. Moderne locaties voor trainingen, opleidingen, cursussen, workshops, zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. Elke locatie heeft zijn eigen restaurant.

Ga terug

Nieuws

20-11-2023

PingProperties verlengt huurovereenkomst met Gall & Gall in winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht

PingProperties heeft onlangs het huurcontract van Gall & Gall (Ahold) langjarig verlengd. Het gaat om ca. 223 m² winkelruimte op de begane grond in de overdekte passage, gelegen aan de Van Beuningenhaven 9. Deze verlenging sluit goed aan bij de visie van PingProperties om huurders voor lange termijn te verbinden aan Carnisse Veste in Barendrecht.

Lees meer

26-09-2023

RVB verlengt huurovereenkomst en breidt uit in het Cascadecomplex te Groningen

PingProperties heeft met het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) een overeenkomst gesloten voor circa 13.500 m² in het Cascade-complex in Groningen. Naast de centrale locatie op het station en de gebouwbouwkwaliteit, is de verduurzaming een belangrijke reden voor het RVB om zich voor langere termijn aan het complex te committeren. Het gaat om de verlenging van de huurovereenkomst van circa 8.600 m2 kantoorruimte en 70 parkeerplaatsen aan het Cascadeplein 8-10 en de uitbreiding van circa 4.870 m2 kantoorruimte en 69 parkeerplaatsen gelegen aan het Cascadeplein 1-3. Hiermee is het Cascadecomplex volledig verhuurd.

Lees meer

11-08-2023

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met foodretailer Eat Kip voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met foodretailer Eat Kip voor circa 200 m² bvo in winkelcentrum Passage Schiedam. Eat Kip gaat zich vestigen op zichtlocatie, in de kopunit direct bij de entree aan de Broersvest.

Lees meer
Alle nieuwsberichten