PingProperties brengt diverse verhuurtransacties tot stand

07-01-2013

Stichting Bodemsanering NS
Per 1 januari 2013 heeft PingProperties een nieuwe huurder kunnen huisvesten in het gebouw aan de Catharijnesingel 38-46 te Utrecht. Het betreft een langjarige huurovereenkomst met Stichting Bodemsanering NS (SBNS) van 600 m² kantoorruimte. SBNS onderzoekt NS-terreinen op bodemverontreiniging en waar nodig, zorgt zij ook voor de bodemsanering. Dankzij deze nieuwe huurder is het gebouw volledig en langjarig verhuurd. Het betreft een verhuur in het PingProperties Office fund I.

 

Co-Eur
In het gebouw Maasdomein te Maastricht heeft PingProperties een nieuwe huurovereenkomst gesloten met Co-Eur voor 705 m² kantoorruimte. Co-Eur behandelt en adviseert patiënten met obesitas. Het Maasdomein is een markant gebouw, centraal gelegen in Randwyck business park, dat bestaat uit twee kantoortorens die gekoppeld zijn door een ruime entree met een fraaie inkomsthal.

 

WeightWatchers en KP&T
Tevens is met huurder WeightWatchers een langjarige huurverlenging overeengekomen voor 797 m² kantoorruimte in gebouw De Bijster te Breda. Daarnaast heeft in hetzelfde gebouw huurder KP&T haar huurovereenkomst van 300 m² kantoorruimte verlengd. In De Bijster zijn alle renovatiewerkzaamheden afgerond, waardoor het nu een duurzaam gebouw is met energielabel B.

 

Zowel Co-Eur, WeightWatchers als KP&T betreffen verhuren in het PingProperties Office fund II.

Ga terug

Nieuws

08-02-2024

PingProperties verwerft kantoorgebouw De Argonaut bij intercitystation Amersfoort

PingProperties heeft onlangs, namens PingProperties Intercity I C.V., het kantoorgebouw De Argonaut in Amersfoort verworven. Het iconisch vormgegeven kantoorgebouw ligt direct naast het intercitystation van Amersfoort en op nog geen 10 minuten rijden vanaf de A1 en A28.

Lees meer

05-02-2024

PingProperties sluit nieuwe huurovereenkomst met discountformule Iper Megastores voor winkelcentrum Passage Schiedam

Onlangs heeft PingProperties een 5-jarige huurovereenkomst gesloten met de non-food discountformule Iper Megastores voor 700 m2 in winkelcentrum Passage Schiedam. Iper Megastores biedt een breed assortiment dagelijkse non-food producten tegen scherpe prijzen: van handdoeken tot leuke woondecoratie en van dierbenodigheden tot keukenartikelen en knutselspullen. Medio tweede kwartaal 2024 zal de winkel in Passage Schiedam worden geopend.

Lees meer

21-12-2023

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte passage Stadshart Zoetermeer - Daily Plaza

PingProperties verwelkomt supermarkt Dirk voor de overdekte winkelpassage van Stadshart Zoetermeer die wordt getransformeerd naar een daily convenience center onder de naam: Daily Plaza. De nieuwe supermarkt maakt onderdeel uit van de revitalisatie van de winkelpassage die wordt getransformeerd. PingProperties verkreeg afgelopen vrijdag de onherroepelijke vergunning voor de 1e fase van de herontwikkeling van het winkelcentrum (circa 5.500 m² b.v.o.). Dirk supermarkten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor ca. 2.200 m². Het streven is dat Dirk haar deuren zal openen in het vierde kwartaal van 2024.

Lees meer
Alle nieuwsberichten