PingProperties brengt diverse verhuurtransacties tot stand

07-01-2013

Stichting Bodemsanering NS
Per 1 januari 2013 heeft PingProperties een nieuwe huurder kunnen huisvesten in het gebouw aan de Catharijnesingel 38-46 te Utrecht. Het betreft een langjarige huurovereenkomst met Stichting Bodemsanering NS (SBNS) van 600 m² kantoorruimte. SBNS onderzoekt NS-terreinen op bodemverontreiniging en waar nodig, zorgt zij ook voor de bodemsanering. Dankzij deze nieuwe huurder is het gebouw volledig en langjarig verhuurd. Het betreft een verhuur in het PingProperties Office fund I.

 

Co-Eur
In het gebouw Maasdomein te Maastricht heeft PingProperties een nieuwe huurovereenkomst gesloten met Co-Eur voor 705 m² kantoorruimte. Co-Eur behandelt en adviseert patiënten met obesitas. Het Maasdomein is een markant gebouw, centraal gelegen in Randwyck business park, dat bestaat uit twee kantoortorens die gekoppeld zijn door een ruime entree met een fraaie inkomsthal.

 

WeightWatchers en KP&T
Tevens is met huurder WeightWatchers een langjarige huurverlenging overeengekomen voor 797 m² kantoorruimte in gebouw De Bijster te Breda. Daarnaast heeft in hetzelfde gebouw huurder KP&T haar huurovereenkomst van 300 m² kantoorruimte verlengd. In De Bijster zijn alle renovatiewerkzaamheden afgerond, waardoor het nu een duurzaam gebouw is met energielabel B.

 

Zowel Co-Eur, WeightWatchers als KP&T betreffen verhuren in het PingProperties Office fund II.

Ga terug